Ben Haklımıyım Bilmiyorum Ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
3 tane aşure değiştim ne zaman plesk ya da cpanel alsam devre dışı bırakılıyor
Devre dışı Kalmaz aslında düzgün açıp veriyorum fakat azure bu sağı solu belli olmuyor, bir müşteriye de 6 tane domain aldıktan sonra sınıra ulaştın hatası veriyormuş, yine ben uğraşıyorum.

Rating - 100%
ben bu konuyu tek başıma çözemem. bana azureden fln anlayan tanıdık biri lazım güvenilir açık açık anlatacak.

Rating - 100%
https://prnt.sc/1r4zkt6 buda sana son ss'im kardeşim @V @Cihan gelince devam ederiz.
her neyse boşver daha fazla uğraşmayacağım, ücret iadesini yarın yapabilirim dilersen şu anda hesap iadesi mümkün
hangisini istersen

@Zns Hocam konuma baktıysan görürsün "garanti yoktur" yazıyor hesap aktif teslim edildikten sonra garantim yok demek bu.
Yeni hesap Verme veya ücret iade etme gibi bir zorunluluğum bulunmuyor. Arkadaşa yenisini açarsam vereyim dedim işi görülsün diye, hesabın maliyeti bana 5-6 ₺ arasında değişiyordu. Fakat işler yolunda gitmedi sadece karta 15₺ vermek zorunda kaldım belirttim, dilersen böyle yapabiliriz diye sonra şikayet konusu açtı tamamdır sıkıntı yok canı sağolsun iadesini geçerim @Cihan da gelirse o da söylesin iade olmadığını.

Ressal 

Koşmamı isteme dizlerim yorgun.
Rating - 100%
her neyse boşver daha fazla uğraşmayacağım, ücret iadesini yarın yapabilirim dilersen şu anda hesap iadesi mümkün
hangisini istersen

@Zns Hocam konuma baktıysan görürsün "garanti yoktur" yazıyor hesap aktif teslim edildikten sonra garantim yok demek bu.
Yeni hesap Verme veya ücret iade etme gibi bir zorunluluğum bulunmuyor. Arkadaşa yenisini açarsam vereyim dedim işi görülsün diye, hesabın maliyeti bana 5-6 ₺ arasında değişiyordu. Fakat işler yolunda gitmedi sadece karta 15₺ vermek zorunda kaldım belirttim, dilersen böyle yapabiliriz diye sonra şikayet konusu açtı tamamdır sıkıntı yok canı sağolsun iadesini geçerim @Cihan da gelirse o da söylesin iade olmadığını.
hesap iadesi daha iyi olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,524Mesajlar
315,518Kullanıcılar
mewo186Son Üye
Üst Alt