İşim var lan hep senle mi uğraşacağım, hesabın mailine gir ssleri at bakalımve ex-can cevap vermez..
İşim var lan hep senle mi uğraşacağım, hesabın mailine gir ssleri at bakalımve ex-can cevap vermez..
şikayet senin adına açıldıysa uğraşacaksınİşim var lan hep senle mi uğraşacağım, hesabın mailine gir ssleri at bakalım
sapla devamşikayet senin adına açıldıysa uğraşacaksın
forumda ki herkes pleski azureden kuruyor bence yanlış bilgiazureden vds almayın devre dışı kalabiliyor![]()
forumda ki herkes pleski azureden kuruyor bence yanlış bilgi
ssleri atsın iadesini geçeyim dediği gibi sattıktan 3 saat sonra kapandı iseşikayet senin adına açıldıysa uğraşacaksın
mail sslerini atıyorum kankassleri atsın iadesini geçeyim dediği gibi sattıktan 3 saat sonra kapandı ise
Bekliyorummail sslerini atıyorum kanka
Ben bu hesabı zihin gücü ile mi açacağım, hesaba girmeden nasıl satayım?https://prnt.sc/1r4swiv azuredeyken attığı kanıt . yani satarken azureye girmişti
3 tane azure değiştim ne zaman plesk ya da cpanel alsam devre dışı bırakılıyorforumda ki herkes pleski azureden kuruyor bence yanlış bilgi
Devre dışı Kalmaz aslında düzgün açıp veriyorum fakat azure bu sağı solu belli olmuyor, bir müşteriye de 6 tane domain aldıktan sonra sınıra ulaştın hatası veriyormuş, yine ben uğraşıyorum.3 tane aşure değiştim ne zaman plesk ya da cpanel alsam devre dışı bırakılıyor
@Ex-Can@efeunvers 'den dinlediğim kadarı ile hesapta sen varken satış yapmışsın. Bir azure hesabına 2 kişi girerse azureyi patlatır. Bunu bilmeden satış yapman senin sorunun dostum. İade geçilmesi lazım, şahsi fikrim.
Kanka boş yapmasın lütfen rica ediyorum.
atayımtam halini atsana sadece bunu değil yani inbox'un tamamını
tam halini atsana sadece bunu değil yani inbox'un tamamını
@Metanora anlıyor azureden ama güvenirmisin bilemem..ben bu konuyu tek başıma çözemem. bana azureden fln anlayan tanıdık biri lazım güvenilir açık açık anlatacak.
@Cihan Konuya gelsene aşkoben bu konuyu tek başıma çözemem. bana azureden fln anlayan tanıdık biri lazım güvenilir açık açık anlatacak.
kankam anlamadın sanırım outlook yaz gir mailin içindeki her şeyi at işte kaç mail gelmiş vs veya discord ver bakayım ben iadeni ona göre geçeceğim![]()
Azure açan birini getirin kullanan değil.@Metanora anlıyor azureden ama güvenirmisin bilemem..
sen gelen mailleri at diyorsun galiba tüm gelen maillerikankam anlamadın sanırım outlook yaz gir mailin içindeki her şeyi at işte kaç mail gelmiş vs veya discord ver bakayım ben iadeni ona göre geçeceğim
discord ver ekleyeyim
Discord ver halledelimsen gelen mailleri at diyorsun galiba tüm gelen mailleri
https://prnt.sc/1r4zkt6 buda sana son ss'im kardeşim @V @Cihan gelince devam ederiz.Discord ver halledelim
her neyse boşver daha fazla uğraşmayacağım, ücret iadesini yarın yapabilirim dilersen şu anda hesap iadesi mümkünhttps://prnt.sc/1r4zkt6 buda sana son ss'im kardeşim @V @Cihan gelince devam ederiz.
hesap iadesi daha iyi olur..her neyse boşver daha fazla uğraşmayacağım, ücret iadesini yarın yapabilirim dilersen şu anda hesap iadesi mümkün
hangisini istersen
@Zns Hocam konuma baktıysan görürsün "garanti yoktur" yazıyor hesap aktif teslim edildikten sonra garantim yok demek bu.
Yeni hesap Verme veya ücret iade etme gibi bir zorunluluğum bulunmuyor. Arkadaşa yenisini açarsam vereyim dedim işi görülsün diye, hesabın maliyeti bana 5-6 ₺ arasında değişiyordu. Fakat işler yolunda gitmedi sadece karta 15₺ vermek zorunda kaldım belirttim, dilersen böyle yapabiliriz diye sonra şikayet konusu açtı tamamdır sıkıntı yok canı sağolsun iadesini geçerim @Cihan da gelirse o da söylesin iade olmadığını.
Tamamdır bu iadeden başka iade yok, Telegramdan atıyorum hesabıhesap iadesi daha iyi olur..
peki. tamamTamamdır bu iadeden başka iade yok, Telegramdan atıyorum hesabı