250 ben attimcio ya 500tl oynuyorum
1 - Üyeye oto teslimi yaptın mı ?@Mehmet ben buna sağlam oto attım kuramadi Faruk dursunun videosunu attım ordan yapsın kursun die bunlarda oto yu ondan aldılar dior ve otoyu kuramadilar o kdr anlattım ve kir atiyolar ailevi Din e küfür ediliyor kendimi savununca haksız oluyorum .d tokat atmadım tamamda cihan benden otoyu dileniyordu vermeyince böyle yaptı
Kardeşim bak cidden otonun köpeği nedir parası ile alicaktim muhhamedini yediğim ?Ben dicegimi dedim otoyu kuramiolar bilerek böyle yapıolar kurayım diye cihan otonun köpeği yalvardı vermedim böyle yaptı tokat falan atmadım rafiel de öyle bi hata cikammisti bunlar kuramadi.
+++Konuyu gram bilmiyorum kim haklı kim haksız konuyla bir alakam yok fakat chatte kavga olduğu vakit içerisinde birçok kural ihlali yapıldı ; manevi değerlere hakaret, caps açmak ve chat huzuru kaçırmak gibi, haksız tarafa atılacaksa atılan banın yanında bu kavganın çıkma sebebinin ve bu ihlalleri yapanlarında ceza alması gerektiğini düşünüyorum.
Kankam ilk anama Din i me sovuldu tepki verdimKonuyu gram bilmiyorum kim haklı kim haksız konuyla bir alakam yok fakat chatte kavga olduğu vakit içerisinde birçok kural ihlali yapıldı ; manevi değerlere hakaret, caps açmak ve chat huzuru kaçırmak gibi, haksız tarafa atılacaksa atılan banın yanında bu kavganın çıkma sebebinin ve bu ihlalleri yapanlarında ceza alması gerektiğini düşünüyorum.
ben bişey demem, ticaret yaptığım adama kir atmam.Kim dediyse onun anasını sikerim ortağın @Jins mi dedi yoksa ben senin hayatın kadar o çocuk ile alışveriş yaptım
Resmi YOK Kİ PİHAHHAHAHAHAHHAHAHHA
Otomatik dm-Whatsapp-mail gönderme scriptioto noluyor beyleeeeeeeer
düz index mi ?Resmi YOK Kİ PİHAHHAHAHAHAHHAHAHHA
İndex bile değil cssi yok js yokdüz index mi ?
boşuna demiyorum analar meyve tabağı oldu diye biri allahına sövüyor öbürü ananın kilodunu alıcam diyo herkes ayrı bir kafa yaşıyo.Konuyu gram bilmiyorum kim haklı kim haksız konuyla bir alakam yok fakat chatte kavga olduğu vakit içerisinde birçok kural ihlali yapıldı ; manevi değerlere hakaret, caps açmak ve chat huzuru kaçırmak gibi, haksız tarafa atılacaksa atılan banın yanında bu kavganın çıkma sebebinin ve bu ihlalleri yapanlarında ceza alması gerektiğini düşünüyorum.
Hayır Mehmet 2 oto attım kuramadilar 2.cisj apisi bozuktu bunu ilettim sadece ilkinde hata veriyorsa dedim 1.cisinin apisini 2.ciye aktarın daha güzel olur dedim yapamadılar cron ne diolardüz index mi ?