cedric ve cihan kafes dövüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cedric

SOYTARI
Rating - 100%
@Mehmet ben buna sağlam oto attım kuramadi Faruk dursunun videosunu attım ordan yapsın kursun die bunlarda oto yu ondan aldılar dior ve otoyu kuramadilar o kdr anlattım ve kir atiyolar ailevi Din e küfür ediliyor kendimi savununca haksız oluyorum .d tokat atmadım tamamda cihan benden otoyu dileniyordu vermeyince böyle yaptı

Rating - 0%
Kardeşim şimdi düzgün düzgün anlatıyorum anlamasssn ananın kafasını yerlerde sürtucem ben bu otoyu ne Rus arkadaşımızdan ne başkasından aldım free oto bu sanalda 2-3 yerde görüp kaydettim oto hatırlamıyorum şimdi
Neyse baktım SC rezervasyon yazar Rusda aynı sıkıntıyı bana yazdı lan aynı SC dedim bir ss attim hüsran zaten büyük ihtimalle destek de sağlamıyor çocuk aldı kurdu rezervasyon diye birşey çıkıyor ortaya Bu arkadaş daha önce Tokatçı herifin tekidir eskiden escrow kabul etmediği mesajlar chat logda vardır adam olsun yaptığı işin arkasında dursun @rus aldığı otoya destek sağlasın oto Alicaktim ilk yollamassan vermem diyor kim ki buna ilk vericem ben ,m

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
@Mehmet ben buna sağlam oto attım kuramadi Faruk dursunun videosunu attım ordan yapsın kursun die bunlarda oto yu ondan aldılar dior ve otoyu kuramadilar o kdr anlattım ve kir atiyolar ailevi Din e küfür ediliyor kendimi savununca haksız oluyorum .d tokat atmadım tamamda cihan benden otoyu dileniyordu vermeyince böyle yaptı
1 - Üyeye oto teslimi yaptın mı ?

2 - Üyeye sattığın oto free bir oto mu ?

3 - Free ise üyeye daha önce free olduğunu belirttin mi veya bir resim ilettin mi otodan ?

4 - Ticaret sırasında otoyu kuracağım vb cümleler kurdun mu ?

Cedric

SOYTARI
Rating - 100%
Ben dicegimi dedim otoyu kuramiolar bilerek böyle yapıolar kurayım diye cihan otonun köpeği yalvardı vermedim böyle yaptı tokat falan atmadım rafiel de öyle bi hata cikammisti bunlar kuramadi.

𝔸𝔻𝕆ℕİ𝕊 

Nietzsche bir megaloman değildir.
Rating - 0%
Konuyu gram bilmiyorum kim haklı kim haksız konuyla bir alakam yok fakat chatte kavga olduğu vakit içerisinde birçok kural ihlali yapıldı ; manevi değerlere hakaret, caps açmak ve chat huzuru kaçırmak gibi, haksız tarafa atılacaksa atılan banın yanında bu kavganın çıkma sebebinin ve bu ihlalleri yapanlarında ceza alması gerektiğini düşünüyorum.

Rating - 0%
Yaw abi çocuğa Faruk dursunun videosunu atmış bu SC ile o SC aynı olabilirmi ki biz o videodan kurucaz gözünüzü seveyim ya config PHP bile aynı değildir ya senin ananı sikeyim salak orospu çocuğu Tokatçı

Rating - 0%
Konuyu gram bilmiyorum kim haklı kim haksız konuyla bir alakam yok fakat chatte kavga olduğu vakit içerisinde birçok kural ihlali yapıldı ; manevi değerlere hakaret, caps açmak ve chat huzuru kaçırmak gibi, haksız tarafa atılacaksa atılan banın yanında bu kavganın çıkma sebebinin ve bu ihlalleri yapanlarında ceza alması gerektiğini düşünüyorum.
+++

Cedric

SOYTARI
Rating - 100%
Kankam ilk anama Din i me sovuldu tepki verdim :)

Rating - 0%
boşuna demiyorum analar meyve tabağı oldu diye biri allahına sövüyor öbürü ananın kilodunu alıcam diyo herkes ayrı bir kafa yaşıyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,628Konular
3,269,878Mesajlar
315,633Kullanıcılar
Üst Alt