Efeunver ve Eneszeus tan sikayetciyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
Öncelikle sa spy ailesi bu sikayet konumda beni tokatlayan kisiler hakkinda sikayet acicam ss leriyle. Gecenlerde 102k hesap dusurdum ve saticaktim chatta satilik dedigimse fiora bana etikwt atip arkadas forum icin alicak dedi ardindan ise tekrar satilik dedim ve beni etiketleyerek yazsi insta bak dedi baltigimda biriai yazmisti konusmaya basladik ve tokatlandim ardindan ise sikayet konusu actigimda kanit yok diye ve fiora sucum yok diyerek konu kapandi ama ben pesini birakmadim. Hesap gittiginde yedek hesaptan baktigimda biyografididw @ENESZEUS ama harfleri farkli hwsap etiketliydi sonra isw hwsap hep kullanici adi degiatirdi 30 dan fazlaz ilk ad bile kalmadi taktigi biliyor. Neyse sonra ise ben hesabi bulamadim baya bi ad hwp degiatigi icin sonra ise fioranij adini eneszeus yaptigini gordum ve aklima hesap geldi eski konusmalardan bakip kullabici adini diger hwsaptan baktim ve yeni adinin @efeunverxd olsugunu gordum eski kullanici adlarina baktigimdada eneszeus u gordum Allahın isine bak sen. Sonra ise tam emin olmusken efenin 100k sattigini gordum hesap sabah 100k ydi ama 99 a inmis

Efeden ve fioradan sikayetcigim hangisi hesabimi tokatladiysa ss leride birakiyorum

Screenshot_20211002-102154.png
Screenshot_20211002-102150.png

Screenshot_20211002-102141.png

Kanitlarda burda hesabimi hangisi caldiysa ya 600 tl parami atsin veya hwsabi geri versin yokaa gotten kan alarak sikerim sakasiz no job

adminler bakarsaniz cok iyi olur @Mehmet @Mectruy @Zns

@efeunver @ENESZEUS

Hesap dustugu zamanki ssler
Screenshot_20210918-085615.png

IMG_20210918_131855_001.jpg

Ben atacaklarimi attim : )

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
Hesabin kime satildigi veua kimin saattigi sikimde degil aq o hesap benimdi geri verilmedi takitrde sikerim. Zaten ss lerde belli onceki adlardada eneszeus var oda gelsin bi bebe

Ressal 

Koşmamı isteme dizlerim yorgun.
Rating - 100%
Hesabin kime satildigi veua kimin saattigi sikimde degil aq o hesap benimdi geri verilmedi takitrde sikerim. Zaten ss lerde belli onceki adlardada eneszeus var oda gelsin bi bebe
beni ilgilendirir mi kardeşim siktir git tokatlandıgın kisiden iste hesabı ben 250tl paramı verip almışım hesabı ötede ağla

Ressal 

Koşmamı isteme dizlerim yorgun.
Rating - 100%
ben seni yoksayıyorum konuda adımı geçiren sensin salağın evladi neyse uğraşmayacğaım senle

rus 

seclusion
Rating - 100%
Geçmiş olsun her iki taraf içinde, bi sik anlamadım ama umarım en kısa sürede çözülür.

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Amina koyarım senin ha konuyla uzaktan yakından alakam yok yine bana patladi . Kim ne yaptıysa benim üstüme attı o gün benimle ne ilgisi var konunun . Adam Enes Zeus yapmış kullanıcı adını doğrudur benim nickim çoğu forumda Enes Zeus zaten bunu inkar etmiyorum ama bunun bir iftira olduğunu söylüyorum son sözü yönetime bırakıyorum . Banlanmaya hazırım birinin hakkını yediysem.

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Olyf diye birisi vardı forumdan bana hesabı o verdi 100 TL ye bende sattim direk ucuza adamdan aldım diye benimle ne ilgisi var

LordSinyor 

Enes 22
Rating - 100%
Amina koyarım senin ha konuyla uzaktan yakından alakam yok yine bana patladi . Kim ne yaptıysa benim üstüme attı o gün benimle ne ilgisi var konunun . Adam Enes Zeus yapmış kullanıcı adını doğrudur benim nickim çoğu forumda Enes Zeus zaten bunu inkar etmiyorum ama bunun bir iftira olduğunu söylüyorum son sözü yönetime bırakıyorum . Banlanmaya hazırım birinin hakkını yediysem.
Alakan yoksa okadar enes ne aa ve ogun bana etiket atip yazdi demiatin inkat etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,606Konular
3,269,642Mesajlar
315,556Kullanıcılar
Üst Alt