Rating - 100%
Öncelikle sa spy ailesi bu sikayet konumda beni tokatlayan kisiler hakkinda sikayet acicam ss leriyle. Gecenlerde 102k hesap dusurdum ve saticaktim chatta satilik dedigimse fiora bana etikwt atip arkadas forum icin alicak dedi ardindan ise tekrar satilik dedim ve beni etiketleyerek yazsi insta bak dedi baltigimda biriai yazmisti konusmaya basladik ve tokatlandim ardindan ise sikayet konusu actigimda kanit yok diye ve fiora sucum yok diyerek konu kapandi ama ben pesini birakmadim. Hesap gittiginde yedek hesaptan baktigimda biyografididw @ENESZEUS ama harfleri farkli hwsap etiketliydi sonra isw hwsap hep kullanici adi degiatirdi 30 dan fazlaz ilk ad bile kalmadi taktigi biliyor. Neyse sonra ise ben hesabi bulamadim baya bi ad hwp degiatigi icin sonra ise fioranij adini eneszeus yaptigini gordum ve aklima hesap geldi eski konusmalardan bakip kullabici adini diger hwsaptan baktim ve yeni adinin @efeunverxd olsugunu gordum eski kullanici adlarina baktigimdada eneszeus u gordum Allahın isine bak sen. Sonra ise tam emin olmusken efenin 100k sattigini gordum hesap sabah 100k ydi ama 99 a inmis
Efeden ve fioradan sikayetcigim hangisi hesabimi tokatladiysa ss leride birakiyorum

Kanitlarda burda hesabimi hangisi caldiysa ya 600 tl parami atsin veya hwsabi geri versin yokaa gotten kan alarak sikerim sakasiz no job
adminler bakarsaniz cok iyi olur @Mehmet @Mectruy @Zns
@efeunver @ENESZEUS
Hesap dustugu zamanki ssler

Ben atacaklarimi attim : )
Efeden ve fioradan sikayetcigim hangisi hesabimi tokatladiysa ss leride birakiyorum

Kanitlarda burda hesabimi hangisi caldiysa ya 600 tl parami atsin veya hwsabi geri versin yokaa gotten kan alarak sikerim sakasiz no job
adminler bakarsaniz cok iyi olur @Mehmet @Mectruy @Zns
@efeunver @ENESZEUS
Hesap dustugu zamanki ssler

Ben atacaklarimi attim : )