X tokatı koymuş 🤣🤣🤣🤣
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hocam amacım hiçbir şekilde ne taraf tutmak, nede ikinizden birini haklı çıkartmak. Sadece şahsi düşüncemi sunuyorum, sen bu adamla ticaret yapacaksın ve konuşmaya başlıyorsunuz. Nasıl oluyorsa bir şekilde sen engel, spam vs. bir şey yiyorsun tamam oraya kadar okeyiz hepimiz de sen engel yiyorsun yazamıyorsun ne kısmet ise anında senin adında bu adamla ticaret yaptığını bilen biri hemen yazıp bu adamı dolandırıyor. Bu senin mantığına uyuyorsa çok haklısın bende boşuna düşünmüşüm lakin senin bu dediğin çok absürt. Aynı saat, aynı dakika senin kiminle ticaret yaptığını bilen birinin olması birine söylemediğin sürece imkansız.Benden bahsediyor ancak kendisine mesaj atmami istedi ancak Dm atamadım sanırım engel yedim, yani mesaj atamadım o sırada fırsattan istifade benim adımı kullanarak birisi yazmış (Benim anladığım kadarıyla) sonrasında ise olanlar olmuş, Beni tanıyan tanıyor zamanında Moderatörlük de yaptım burada Bir çok kişiyle de ticaretim oldu Aradan uzun zaman bile geçse müşterim sattığım birşey için soru sorduğu zaman cevapladım. Elinde kanıt olmadan böyle yapması cidden beni üzdü, Eğer ben olduğuma dair kanıtları varsa Bunları belirtsin.
Chatte 12K karşılığı +90 çekecek varmı diye dolaşıyordu o sırada kullanıcı adını söyledi. 100 kişi var chatte.Hocam amacım hiçbir şekilde ne taraf tutmak, nede ikinizden birini haklı çıkartmak. Sadece şahsi düşüncemi sunuyorum, sen bu adamla ticaret yapacaksın ve konuşmaya başlıyorsunuz. Nasıl oluyorsa bir şekilde sen engel, spam vs. bir şey yiyorsun tamam oraya kadar okeyiz hepimiz de sen engel yiyorsun yazamıyorsun ne kısmet ise anında senin adında bu adamla ticaret yaptığını bilen biri hemen yazıp bu adamı dolandırıyor. Bu senin mantığına uyuyorsa çok haklısın bende boşuna düşünmüşüm lakin senin bu dediğin çok absürt. Aynı saat, aynı dakika senin kiminle ticaret yaptığını bilen birinin olması birine söylemediğin sürece imkansız.
fakat chatte sen vermiştin ismi, ben ise yazdım sana
o zaman üste bakmalısın.Chatte 12K karşılığı +90 çekecek varmı diye dolaşıyordu o sırada kullanıcı adını söyledi. 100 kişi var chatte.
Dur bakalım Sohbet geçmişini SS atayım kim kime isim vermiş herkes görsün.o zaman üste bakmalısın.
.............merhabalar spyda tanıştığım X kişisi mavi tikli ile bugün bir ticaretimiz oldu. ve 12k karşılığında +90 salacaktı fakat az önce hesabı alıp engelledi. herşey ekran görüntüsü ile var bende isteyene atarım. kimse bu çocuğa güvenmesin. 12k için tokat atıyor yazık.. acıyorum kimse dolandırılmasın bu çocuğa iletişim için ig @butik_innory