Rating - 0%
Yapmıyorum hesabım yokesc yapacak mısınız yapıyor musunuz
Yapmıyorum hesabım yokesc yapacak mısınız yapıyor musunuz
e hesap karşı tarafta da yok diyorlarYapmıyorum hesabım yok
Az önce girdiğini söylemişti ?e hesap karşı tarafta da yok diyorlar
kimAz önce girdiğini söylemişti ?
lan sana hayırdır aşar fln küçük sikli orospu sen kimsinde tehdit ediyorsun azerbaycana kadar yolun var sadece anneni hoplattırma bana kaybol bu forumdan faşist orospunun evladı annesinin çoraplarına boşaldığımın evladı SİKTR LENbirincisi ben takasimi yaptım hezabi verdim, ikincisi bir tane daha takas yapmıyorum çünkü başka hesabım yok,üçüncüsü biraz daha konuyu uzatirsaniz iş boyunuzu aşar haberiniz ola
lan bu çocuğu boğar etini götünden çıkarır yuttururum amk hayırdır bunaBen küfür etsem çoktan banlanmıştımlan sana hayırdır aşar fln küçük sikli orospu sen kimsinde tehdit ediyorsun azerbaycana kadar yolun var sadece anneni hoplattırma bana kaybol bu forumdan faşist orospunun evladı annesinin çoraplarına boşaldığımın evladı SİKTR LENlan bu çocuğu boğar etini götünden çıkarır yuttururum amk hayırdır buna
Banada hesap teslim etmedi. Verdiğim hesap hala onda.e hesap karşı tarafta da yok diyorlar
hakediyorsun olm sinirden diyorum bunlarıBen küfür etsem çoktan banlanmıştım
yöneticilere küfür hariç yasak değil diye biliyorum benBen küfür etsem çoktan banlanmıştım
arkadaşa hesap verilmemiş AkreloskskdmdmdnBanada hesap teslim etmedi. Verdiğim hesap hala onda.
Yoo etmiyomhakediyorsun olm sinirden diyorum bunları
Tmyöneticilere küfür hariç yasak değil diye biliyorum ben
o resimdeki 140 destansılı hesabı ver bende sana bu elimdekini geri vereyim esc ile ama ?Yoo etmiyom
ne demek Napim sen adamla ticaret yapmışsın
Verdiğim instagram hesabı Realcihan13kolayda 2 kişi şikayetçi ss leri atın instagramdan falan nereden konuştuysanız
İkisine aynı hesabı niye veriyim ?ne demek Napim sen adamla ticaret yapmışsın
temiz taze ss ler geldi şimdi bunları inceliyecem artık birazVerdiğim instagram hesabı Realcihan13k
e niye ticaret yaptın o zaman kiİkisine aynı hesabı niye veriyim ?
ikisiyle dee niye ticaret yaptın o zaman ki
Dimi dimi SOSPSPSPSLSKSKSOSOSOSOSOKSolum okurken kahkaha attım olay kör düğüm olmuş çözebilen yok biri diyor hesabı verdim diğeri diyor hesabı aldım 5 dakika sonra hesabı ben almadım diyor esc yapalım diyor sonra hayır yapmıyacam diyor olum şaka gibi fnsmçcnöbncmövnbmönmçöcvbc
Bana vermediğin hesap bu. Adam ol biraz.İkisine aynı hesabı niye veriyim ?
HEH BAK BANADA BU HESABİ VERİCEKTİ SÖZDE AMIN EVLADIBana vermediğin hesap bu. Adam ol biraz.
çözülmez bu olayDimi dimi SOSPSPSPSLSKSKSOSOSOSOSOKS
olum mesajlar bile anlamsız adam şifreyi değiştirdinmi diyor diğeri neyin şifresini değiştirdiğini soruyor fsdnmgndmcöbönmçvcnömçdsçömöbçcv.mçö.gfnmödsmöfnömçbvcnmbvöçvcmçönnömdfsnömnömçbvcBana vermediğin hesap bu. Adam ol biraz.
oooo daha fazla ss geldiBana vermediğin hesap bu. Adam ol biraz.
harbiden şaka gibi olay esc yapılması lazımdı ama yaniolum okurken kahkaha attım olay kör düğüm olmuş çözebilen yok biri diyor hesabı verdim diğeri diyor hesabı aldım 5 dakika sonra hesabı ben almadım diyor esc yapalım diyor sonra hayır yapmıyacam diyor olum şaka gibi fnsmçcnöbncmövnbmönmçöcvbc