Adminler konuya bakın acil

@Letyoudown denen şahıs bana tokat atmış tır kanıtlar ssler herşey var dır @Zns @Mectruy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekle kanıtları ss leri her şeyi
geri kalan tüm konusmalar burdadır açık net tokat attı

birisi - dan sonra kendi ismini düşer. seni nymphe sansa niye - nymphe diye not bıraksın
hocam diyorumya kanıtı var dedim chatte beni etikelte oda etiketledi kaniti yukarda var dikkat li okuyun ayrıca diyorum gecenlerde nymphenib olayi oldu tokat fln olayı bende eski ortağıyim diye beni tokatladi

aga sadece letyoudownun yazdığı mesajları at instagram kullanıcısı yazan hesabın ssleri geçersiz diye biliyorum

hocam diyorumya kanıtı var dedim chatte beni etikelte oda etiketledi kaniti yukarda var dikkat li okuyun ayrıca diyorum gecenlerde nymphenib olayi oldu tokat fln olayı bende eski ortağıyim diye beni tokatladi
ne alaka sen onu tokatladın diye seni tokatlayacak bi kere adam napsın senin hesabını kaç kişiyle yüksek bütçede işlem yapmış kişi. onun olduğunu sanmıyorum

ne alaka sen onu tokatladın diye seni tokatlayacak bi kere adam napsın senin hesabını kaç kişiyle yüksek bütçede işlem yapmış kişi. onun olduğunu sanmıyorum
kanıt attim o aynı kişi kendi chatta beni etiketledi kaniti var berat denilen avel yüzünden adam beni Tokatçı sanmış bana tokat attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,828Konular
3,271,736Mesajlar
316,314Kullanıcılar
mert434567Son Üye
Üst Alt