İade isteğim Geri Çevirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
haklı olup olmadığın önemli istersen arkanda admin olsun kçhaksızsan ztn orataya çıkar

Rating - 100%
Yorumlara bakarsan herkes beni savunmuş discord'da ne dedim boş yere açmış olursun dedim haklıyım dedim ama kendi kafana göre hareket ettin. İşlem öncesi sonrasi bilmem sonuc olarak iade etmeyeceğimi kabul etmişsin !
o bilgide olsaydın kanka umrumda değil o bilgin yoksa 2018 demiyecektin

Rating - 0%
@Anais Bana açtığınız makinanın iplerini yolla kontrol edeyim vps methodlar Priv olmadığı taktirde bir boka yaramazlar açıkçası
Spoof değil tekil ise özellikle iyi keklenmis demissindir @whoisozqn kardeşim soğuk su iç
Ayrıca public Script ile ddos atılıyor burda yine @Anais hatası Google cloud Shell ilede vurabilirdin :) basit şeyler bunlar Ayrıca İade etmicem demiş arkadaşlar benden Hesap alın ama geri alinirsa iade yapmam :) böyle saçmalık mi olur bana ya paramı yada yeni bir hesap vermeniz gerekmektedir :) @Mectruy ek bilgi lazım olursa yine bakarım abi ben söz konusu iade lazım veya sağlam bir yerden vds çekip çocuğa versin public sc vermesin Priv sağlam scler versin iyi forumlar

Rating - 100%
@Anais Bana açtığınız makinanın iplerini yolla kontrol edeyim vps methodlar Priv olmadığı taktirde bir boka yaramazlar açıkçası
Spoof değil tekil ise özellikle iyi keklenmis demissindir @whoisozqn kardeşim soğuk su iç
Ayrıca public Script ile ddos atılıyor burda yine @Anais hatası Google cloud Shell ilede vurabilirdin :) basit şeyler bunlar Ayrıca İade etmicem demiş arkadaşlar benden Hesap alın ama geri alinirsa iade yapmam :) böyle saçmalık mi olur bana ya paramı yada yeni bir hesap vermeniz gerekmektedir :) @Mectruy ek bilgi lazım olursa yine bakarım abi ben söz konusu iade lazım veya sağlam bir yerden vds çekip çocuğa versin public sc vermesin Priv sağlam scler versin iyi forumlar
Ben ona methodu anlattım zaten ayrıca google cloud shell ilen düşen site 400 upload 400 download veren makinayla mi düsmeyecek?

Rating - 100%
Spoof deil

Rating - 100%
Ve ss bakılacak olursa diyor ki bana 2018 demişsin ama halbuki ben 2018 dememişim dedim fakat kesin 2018 demedim bilgin olsun ozannnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,612Konular
3,269,694Mesajlar
315,570Kullanıcılar
stikixSon Üye
Üst Alt