o bilgide olsaydın kanka umrumda değil o bilgin yoksa 2018 demiyecektinYorumlara bakarsan herkes beni savunmuş discord'da ne dedim boş yere açmış olursun dedim haklıyım dedim ama kendi kafana göre hareket ettin. İşlem öncesi sonrasi bilmem sonuc olarak iade etmeyeceğimi kabul etmişsin !
Katılıyorum ama dediğim gibi işlem öncesiymiş sonrasıymış ilgilendirmez sonuc olarak iade etmeyeceğim demişim ve kabul etmiş iade istediğinde 2. methodu vereyim dedim yok iade istiyorum dedila olay birinin seni savunması değil
Bana diyeni söylüyorum kardeşim özürlü müsün sen amko bilgide olsaydın kanka umrumda değil o bilgin yoksa 2018 demiyecektin
anlamıyor işte bunu kankala olay birinin seni savunması değil
kontrol etseydin kanka sende bana bunu dedin bende dedim böyle birşey yok iade istiyorum bu yüzdenBana diyeni söylüyorum kardeşim özürlü müsün sen amk
kanka bana söylediği özellikler çıkmadığı için gayette olur iadetakasta iade mi olur la xd
oluyomuş BDŞWBDŞAJDLSItakasta iade mi olur la xd
kanka yorumlarımı oku hak vericen vallahitakasta iade mi olur la xd
AMINI SİKTİĞİMİN SALAĞI BANA 2018 OLARAK VERİLDİ 2018 DİYE SANA VERDİM SİKTİR GİT BANA 2018 DİYENDEN İSTE 2018 İADENİkanka bana söylediği özellikler çıkmadığı için gayette olur iade
O zaman dediklerimi anlasin ayni yaziyi 30 defa yazmak zorunda mıyım@Anais terbiyeni bozma
cahille girme munakaşaya ya sinirini hoplatır tavana yada yazık olur adabınaO zaman dediklerimi anlasin ayni yaziyi 30 defa yazmak zorunda mıyım
sakin la ne küfür ediyonAMINI SİKTİĞİMİN SALAĞI BANA 2018 OLARAK VERİLDİ 2018 DİYE SANA VERDİM SİKTİR GİT BANA 2018 DİYENDEN İSTE 2018 İADENİ
hakaret + tehdit 🧸O zaman dediklerimi anlasin ayni yaziyi 30 defa yazmak zorunda mıyım
Tamam abi senin dediğini yapip sakin kalacagim haklisin cahil iste .cahille girme munakaşaya ya sinirini hoplatır tavana yada yazık olur adabına
ya birader 55981187790 Al tc Alper Turan git nereye veriyorsan ver lütfenhakaret + tehdit 🧸
Ben ona methodu anlattım zaten ayrıca google cloud shell ilen düşen site 400 upload 400 download veren makinayla mi düsmeyecek?@Anais Bana açtığınız makinanın iplerini yolla kontrol edeyim vps methodlar Priv olmadığı taktirde bir boka yaramazlar açıkçası
Spoof değil tekil ise özellikle iyi keklenmis demissindir @whoisozqn kardeşim soğuk su iç
Ayrıca public Script ile ddos atılıyor burda yine @Anais hatası Google cloud Shell ilede vurabilirdinbasit şeyler bunlar Ayrıca İade etmicem demiş arkadaşlar benden Hesap alın ama geri alinirsa iade yapmam
böyle saçmalık mi olur bana ya paramı yada yeni bir hesap vermeniz gerekmektedir
@Mectruy ek bilgi lazım olursa yine bakarım abi ben söz konusu iade lazım veya sağlam bir yerden vds çekip çocuğa versin public sc vermesin Priv sağlam scler versin iyi forumlar
Spoof deil@Anais Bana açtığınız makinanın iplerini yolla kontrol edeyim vps methodlar Priv olmadığı taktirde bir boka yaramazlar açıkçası
Spoof değil tekil ise özellikle iyi keklenmis demissindir @whoisozqn kardeşim soğuk su iç
Ayrıca public Script ile ddos atılıyor burda yine @Anais hatası Google cloud Shell ilede vurabilirdinbasit şeyler bunlar Ayrıca İade etmicem demiş arkadaşlar benden Hesap alın ama geri alinirsa iade yapmam
böyle saçmalık mi olur bana ya paramı yada yeni bir hesap vermeniz gerekmektedir
@Mectruy ek bilgi lazım olursa yine bakarım abi ben söz konusu iade lazım veya sağlam bir yerden vds çekip çocuğa versin public sc vermesin Priv sağlam scler versin iyi forumlar
Tekil ile ddos atmak ne kadar mantıklı Synox senin gibi biri bilmek lazım yakın zaman içinde vpsde kapanır zaten saldırı izni açık olmayan bir sunucudan saldırı atıyorsunuzSpoof deil
Benim olay ile alakam yok sadece iki tarafıda tanıdığımdan dolayı yardımcı olmaya çalışıyorumTekil ile ddos atmak ne kadar mantıklı Synox senin gibi biri bilmek lazım yakın zaman içinde vpsde kapanır zaten saldırı izni açık olmayan bir sunucudan saldırı atıyorsunuz
SS iyice bak aslanım emin olmuş muyum 2018 olduğuna dair ?https://www.hizliresim.com/1tn6hy8 hesap kurulumu 2019
https://www.hizliresim.com/kzvl52e 2018 diyor kurulum olarak
Alakan olduğu için değil @Anais söylüyorumBenim olay ile alakam yok sadece iki tarafıda tanıdığımdan dolayı yardımcı olmaya çalışıyorum![]()