Merhaba Spyhackerz üyeleri İstek doğrultusunda yeni bir rank getirmeyi düşünüyoruz. Bu konu altında rank adı önerilerinizi paylaşabilirsiniz, ne kadar öneri yapılırsa rank o...

Forumda yeteri kadar yabancı rank var
( legend, supreme, master, ) Türkçe bir şeyler olsa mesela 🤔 kendimizden bir şeyler katsak...
Han, Hakan, Yabgu, Tigin, sultan (tam türkçe sayılmaz ama ) Yeni rankın Türkçe olması taraftarıyım : )
Daha çok tarih forumu gibi olur ben beğenmedim açıkcası.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
CryptoPanic
Kripto hakkinda soz etme hakklarina sahip olanlar icin olabilir

Yani mavi tik gibi rank a sahip olanlara coin onerilieri vs alınabilir ayni sekilde metaverse gibi konularda bilgileri olmasi lazim

Kriptoloji katagorisinde aktif olanlara verilsin

''NOVA'' Benim görüşümdür diğer postlarda da belirtmiştim daha önceden .
''Nova, latince "yeni" kelimesinden alınmış, hiç yokken aniden yeni görünen yıldız anlamında kullanılmıştır. Nova, normalde sönük hatta görünmeyen, fakat zaman zaman aniden parlayarak dikkati çeken bir yıldız çeşidi.''

( legend, supreme, master, ) Türkçe bir şeyler olsa mesela 🤔 kendimizden bir şeyler katsak...
Han, Hakan, Yabgu, Tigin, sultan (tam türkçe sayılmaz ama ) Yeni rankın Türkçe olması taraftarıyım : )
Bebeğim osmanlıya mı çevirelim dürüst ol? xşağsqwğdpqwğd

Spy yapısına ters başka turk forumlarıyla az dalga geçilmedi bu sebepten burada çee

133,047Konular
3,280,702Mesajlar
318,495Kullanıcılar
sekekk3131Son Üye
Üst Alt