Merhaba Spyhackerz üyeleri İstek doğrultusunda yeni bir rank getirmeyi düşünüyoruz. Bu konu altında rank adı önerilerinizi paylaşabilirsiniz, ne kadar öneri yapılırsa rank o...
TOORMerhaba Spyhackerz üyeleri
İstek doğrultusunda yeni bir rank getirmeyi düşünüyoruz.
Bu konu altında rank adı önerilerinizi paylaşabilirsiniz, ne kadar öneri yapılırsa rank o kadar hızlı gelir.
En güzel öneriyi yapana hediye var. (Süpriz)
İyi forumlar.
Daha çok tarih forumu gibi olur ben beğenmedim açıkcası.Forumda yeteri kadar yabancı rank var
( legend, supreme, master, ) Türkçe bir şeyler olsa mesela 🤔 kendimizden bir şeyler katsak...
Han, Hakan, Yabgu, Tigin, sultan (tam türkçe sayılmaz ama ) Yeni rankın Türkçe olması taraftarıyım : )
Onlar sadece öneri global bir forum neden kendi dilimizi tanıtmayalım kiDaha çok tarih forumu gibi olur ben beğenmedim açıkcası.
3 5 kişide olur maxCryptoPanic
Kripto hakkinda soz etme hakklarina sahip olanlar icin olabilir
Yani mavi tik gibi rank a sahip olanlara coin onerilieri vs alınabilir ayni sekilde metaverse gibi konularda bilgileri olmasi lazim
Kriptoloji katagorisinde aktif olanlara verilsin
Yok bende zaten önerin hakkındaki yorumumu belirttim kötü bir şey demedim.Onlar sadece öneri global bir forum neden kendi dilimizi tanıtmayalım ki
Kötü bir şey söyledin demedim kii : )Yok bende zaten önerin hakkındaki yorumumu belirttim kötü bir şey demedim.
@Al Simmons 😥Sensei : Yaptığı işte usta olan ve o işi üyelere de öğreten , o konuda çokça yardımcı olan
Bu arada büyük bir yönetici bana yazabilir mi eski hesabım için @Al Simmons
Bebeğim osmanlıya mı çevirelim dürüst ol? xşağsqwğdpqwğdForumda yeteri kadar yabancı rank var
( legend, supreme, master, ) Türkçe bir şeyler olsa mesela 🤔 kendimizden bir şeyler katsak...
Han, Hakan, Yabgu, Tigin, sultan (tam türkçe sayılmaz ama ) Yeni rankın Türkçe olması taraftarıyım : )
Spy yapısına ters başka turk forumlarıyla az dalga geçilmedi bu sebepten buradaForumda yeteri kadar yabancı rank var

Saçma güzel Türkçemizi kullanalımSpy yapısına ters başka turk forumlarıyla az dalga geçilmedi bu sebepten burada![]()
EvetBebeğim osmanlıya mı çevirelim dürüst ol? xşağsqwğdpqwğd
KSPPWPSMDMPQALS