Merhaba Spyhackerz üyeleri İstek doğrultusunda yeni bir rank getirmeyi düşünüyoruz. Bu konu altında rank adı önerilerinizi paylaşabilirsiniz, ne kadar öneri yapılırsa rank o...

Merhaba Spyhackerz üyeleri

İstek doğrultusunda yeni bir rank getirmeyi düşünüyoruz.
Bu konu altında rank adı önerilerinizi paylaşabilirsiniz, ne kadar öneri yapılırsa rank o kadar hızlı gelir.

En güzel öneriyi yapana hediye var. (Süpriz)

İyi forumlar.​
TOOR

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Forumda yeteri kadar yabancı rank var
( legend, supreme, master, ) Türkçe bir şeyler olsa mesela 🤔 kendimizden bir şeyler katsak...
Han, Hakan, Yabgu, Tigin, sultan (tam türkçe sayılmaz ama ) Yeni rankın Türkçe olması taraftarıyım : )
Daha çok tarih forumu gibi olur ben beğenmedim açıkcası.

CryptoPanic
Kripto hakkinda soz etme hakklarina sahip olanlar icin olabilir

Yani mavi tik gibi rank a sahip olanlara coin onerilieri vs alınabilir ayni sekilde metaverse gibi konularda bilgileri olmasi lazim

Kriptoloji katagorisinde aktif olanlara verilsin

''NOVA'' Benim görüşümdür diğer postlarda da belirtmiştim daha önceden .
''Nova, latince "yeni" kelimesinden alınmış, hiç yokken aniden yeni görünen yıldız anlamında kullanılmıştır. Nova, normalde sönük hatta görünmeyen, fakat zaman zaman aniden parlayarak dikkati çeken bir yıldız çeşidi.''

( legend, supreme, master, ) Türkçe bir şeyler olsa mesela 🤔 kendimizden bir şeyler katsak...
Han, Hakan, Yabgu, Tigin, sultan (tam türkçe sayılmaz ama ) Yeni rankın Türkçe olması taraftarıyım : )
Bebeğim osmanlıya mı çevirelim dürüst ol? xşağsqwğdpqwğd

Spy yapısına ters başka turk forumlarıyla az dalga geçilmedi bu sebepten burada çee

133,046Konular
3,280,684Mesajlar
318,487Kullanıcılar
ForTheLOLSSon Üye
Üst Alt