Kullandıklarım arasında önde gelen bir script ban yemiyor tasarımıda çok sağlam bana ait değildir önceden paylaşıldı ise affola...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kullandıklarım arasında önde gelen bir script ban yemiyor tasarımıda çok sağlam bana ait değildir önceden paylaşıldı ise affola

telif2.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@Al Simmons Huzur bozuyor sataşıyor elinde kanıtı olmadan kendince bir şeyler saçmalıyor gereğini sen yapar mısın ?
Konu Çalman Yasak Vesaire Demiyorum Farkındaysan Gerçekleri Söylemem Neden Bu Kadar Zoruna Gitti Anlamış Değilim :) (Forumda Kanıtlarla Konu Açmıştım Zaten 1 Defa) Neyse Tartışmayı Uzatmanın Bir Anlamı Yok.

@Al Simmons Ne Yaparsa Yapsın Gocunmam Tarafsızdır Kendisi Ne İsterse Yapabilir.

@SkullZ @Killer konuyu kiltler misiniz @Al Simmons Geldiğinde gereğini yapacaktır.
@Killer bu yorumuda siler misin bunuda
Konu Çalman Yasak Vesaire Demiyorum Farkındaysan Gerçekleri Söylemem Neden Bu Kadar Zoruna Gitti Anlamış Değilim :) (Forumda Kanıtlarla Konu Açmıştım Zaten 1 Defa) Neyse Tartışmayı Uzatmanın Bir Anlamı Yok.

@Al Simmons Ne Yaparsa Yapsın Gocunmam Tarafsızdır Kendisi Ne İsterse Yapabilir.
bunu silmenizin nedeni burası şikayet konusu değil şikayeti oloan gitsin konu acsın adminler olarak sizler neyin ne oldugunu acıklama yaparak o sıkayet konusu altında belirtirirsiniz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,114Konular
3,275,220Mesajlar
316,923Kullanıcılar
kahya51Son Üye
Üst Alt