Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • R R00T3R Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin
Kullandıklarım arasında önde gelen bir script ban yemiyor tasarımıda çok sağlam bana ait değildir önceden paylaşıldı ise affola

telif2.png

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Moderatörün son düzenlenenleri:
@Al Simmons Huzur bozuyor sataşıyor elinde kanıtı olmadan kendince bir şeyler saçmalıyor gereğini sen yapar mısın ?
Konu Çalman Yasak Vesaire Demiyorum Farkındaysan Gerçekleri Söylemem Neden Bu Kadar Zoruna Gitti Anlamış Değilim :) (Forumda Kanıtlarla Konu Açmıştım Zaten 1 Defa) Neyse Tartışmayı Uzatmanın Bir Anlamı Yok.

@Al Simmons Ne Yaparsa Yapsın Gocunmam Tarafsızdır Kendisi Ne İsterse Yapabilir.

• R R00T3R Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin
@SkullZ @Killer konuyu kiltler misiniz @Al Simmons Geldiğinde gereğini yapacaktır.
@Killer bu yorumuda siler misin bunuda
Konu Çalman Yasak Vesaire Demiyorum Farkındaysan Gerçekleri Söylemem Neden Bu Kadar Zoruna Gitti Anlamış Değilim :) (Forumda Kanıtlarla Konu Açmıştım Zaten 1 Defa) Neyse Tartışmayı Uzatmanın Bir Anlamı Yok.

@Al Simmons Ne Yaparsa Yapsın Gocunmam Tarafsızdır Kendisi Ne İsterse Yapabilir.
bunu silmenizin nedeni burası şikayet konusu değil şikayeti oloan gitsin konu acsın adminler olarak sizler neyin ne oldugunu acıklama yaparak o sıkayet konusu altında belirtirirsiniz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,674Konular
3,288,488Mesajlar
324,356Kullanıcılar
cruelpainSon Üye
Üst Alt