Luc4sjpn Tarafından Tokat Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhlal Methodu çalışıyor öyle mi ŞFEJCOCMSOSCNCKOZNXMXS
Onu bilmediğim için hakkında yorum yapmama kararı aldım arkadaşa danistigimda çalıştığını ve ısı bitince kanitlayacagini söyledi o kısım beni ilgilendirmez ama adamın parayla sattığı methodu foruma yaymak bir suç ve umrumda değil diyosun ozaman bende esc kullanmadığn için sorumluluk kabul etmediğimde ağlamayacaksin amına koyduğum

Onu bilmediğim için hakkında yorum yapmama kararı aldım arkadaşa danistigimda çalıştığını ve ısı bitince kanitlayacagini söyledi o kısım beni ilgilendirmez ama adamın parayla sattığı methodu foruma yaymak bir suç ve umrumda değil diyosun ozaman bende esc kullanmadığn için sorumluluk kabul etmediğimde ağlamayacaksin amına koyduğum
Senin aklı dengini sikim ne salak çocuksun sen ya

işim olduğu için olabilir mi forumda aktif olmam her konuya bakacağım anlamına gelmiyor. adamla iş yaptık adam methodu yaydı + olarak esc kullanılmayan konulara müdahele etmiyeceğinizi siz kendiniz söylediniz. boş konu methodu kullanmak onun elinde benim değil
artık müdahale ediyoruz, konuşma tarzına dikkat et. Forumda aktif olup kendi konusuna bakmayanda ilk defa görüyorum. Düzgünce bir açıklama yap.

@Sawreinc in bu konu ile olan alakası ne ? xd adamla yaptığımız ticaretten dolayı +ref bıraktı onun bu konu hakkında her hangi bir vasfı zaten yok. adama ne laf ediyosunuz siz :D

Üyeye dün benim arkadaşım yazdı 4 saat içinde kapanır hesap demiş ama hiçbir şekilde cevap vermemiş daha 😀

Üye banlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,664Konular
3,270,194Mesajlar
315,717Kullanıcılar
ahmetnalbantSon Üye
Üst Alt