Luc4sjpn Tarafından Tokat Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
@Luc4sjpn Bu ne sorumsuzluk? Konu sen aktif iken açılmış, Neden bakmıyorsun?
işim olduğu için olabilir mi forumda aktif olmam her konuya bakacağım anlamına gelmiyor. adamla iş yaptık adam methodu yaydı + olarak esc kullanılmayan konulara müdahele etmiyeceğinizi siz kendiniz söylediniz. boş konu methodu kullanmak onun elinde benim değil

Sawreinc

illegal bin legal'den iyidir
Rating - 0%
İhlal Methodu çalışıyor öyle mi ŞFEJCOCMSOSCNCKOZNXMXS
Onu bilmediğim için hakkında yorum yapmama kararı aldım arkadaşa danistigimda çalıştığını ve ısı bitince kanitlayacagini söyledi o kısım beni ilgilendirmez ama adamın parayla sattığı methodu foruma yaymak bir suç ve umrumda değil diyosun ozaman bende esc kullanmadığn için sorumluluk kabul etmediğimde ağlamayacaksin amına koyduğum

Rating - 100%
Onu bilmediğim için hakkında yorum yapmama kararı aldım arkadaşa danistigimda çalıştığını ve ısı bitince kanitlayacagini söyledi o kısım beni ilgilendirmez ama adamın parayla sattığı methodu foruma yaymak bir suç ve umrumda değil diyosun ozaman bende esc kullanmadığn için sorumluluk kabul etmediğimde ağlamayacaksin amına koyduğum
Senin aklı dengini sikim ne salak çocuksun sen ya

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
işim olduğu için olabilir mi forumda aktif olmam her konuya bakacağım anlamına gelmiyor. adamla iş yaptık adam methodu yaydı + olarak esc kullanılmayan konulara müdahele etmiyeceğinizi siz kendiniz söylediniz. boş konu methodu kullanmak onun elinde benim değil
artık müdahale ediyoruz, konuşma tarzına dikkat et. Forumda aktif olup kendi konusuna bakmayanda ilk defa görüyorum. Düzgünce bir açıklama yap.

Rating - 100%
Method vuruyor diyorsun hâlâ prive chatten yazdığım mesajlara bile bakmıyorsun

Rating - 0%
@Sawreinc in bu konu ile olan alakası ne ? xd adamla yaptığımız ticaretten dolayı +ref bıraktı onun bu konu hakkında her hangi bir vasfı zaten yok. adama ne laf ediyosunuz siz :D

İ

İbrahim

Üyeye dün benim arkadaşım yazdı 4 saat içinde kapanır hesap demiş ama hiçbir şekilde cevap vermemiş daha 😀

Üye banlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,565Konular
3,269,205Mesajlar
315,421Kullanıcılar
bnsbfmSon Üye
Üst Alt