Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son zamanlarda sürümden kazanmak isteyen ve konuların altında bisürü baltalama adı altına yapılan yorumlar görüyorum ve foruma taban fiyat sistemi vs getirilmesinin güzel olacağını düşünüyorum.
Serbest piyasa isteyen istediği fiyata ürün satabilir kimse kimseyi bir ürün almaya zorlayamaz zaten,konu altında baltalama oluyorsa direkt raporlayabilirsin bu gibi konularda oldukça hassas davranmaktayız,Taban fiyat şahsi olarak bana her ne kadar gereksiz gelsede karar üst yönetimindir @SkullZ
Serbest piyasa isteyen istediği fiyata ürün satabilir kimse kimseyi bir ürün almaya zorlayamaz zaten,konu altında baltalama oluyorsa direkt raporlayabilirsin bu gibi konularda oldukça hassas davranmaktayız,Taban fiyat şahsi olarak bana her ne kadar gereksiz gelsede karar üst yönetimindir @SkullZ
son zamanlarda sürümden kazanmak isteyen ve konuların altında bisürü baltalama adı altına yapılan yorumlar görüyorum ve foruma taban fiyat sistemi vs getirilmesinin güzel olacağını düşünüyorum.
Taban fiyat uygulamasını biz burada uygulasak bir daha alışveriş yapmazlar. Çoğu kişi öğrenci ve gerçek anlamda ticareti bilmiyorlar. Günlük harçlık çıksın yeter mantığı. Biz bu mantıkta insanları sitede bir şekle soksak, bunun telegram grubu da var. 3-5 scriptin bile 50-100TL'e satıldığı buralarda bu dediğini uygulamak hem çok zaman alacaktır hem zaman zaman işlevsizleşecektir
satıcı bir üründe çok olursa fiyat hep düşer alıcı için ucuzdan alma fırsatı doğar buda yeni gelecek müşteriyi cezbeder o forumda var öylebir şey bende oraya üyeyim su gibi para dönüyo orda büyük atın derdide büyük hesabı
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır.
Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır.
Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir.
Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez.
SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir.
spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.