olsa fena olmaz

son zamanlarda sürümden kazanmak isteyen ve konuların altında bisürü baltalama adı altına yapılan yorumlar görüyorum ve foruma taban fiyat sistemi vs getirilmesinin güzel...

son zamanlarda sürümden kazanmak isteyen ve konuların altında bisürü baltalama adı altına yapılan yorumlar görüyorum ve foruma taban fiyat sistemi vs getirilmesinin güzel olacağını düşünüyorum.

Serbest piyasa isteyen istediği fiyata ürün satabilir kimse kimseyi bir ürün almaya zorlayamaz zaten,konu altında baltalama oluyorsa direkt raporlayabilirsin bu gibi konularda oldukça hassas davranmaktayız,Taban fiyat şahsi olarak bana her ne kadar gereksiz gelsede karar üst yönetimindir @SkullZ

Serbest piyasa isteyen istediği fiyata ürün satabilir kimse kimseyi bir ürün almaya zorlayamaz zaten,konu altında baltalama oluyorsa direkt raporlayabilirsin bu gibi konularda oldukça hassas davranmaktayız,Taban fiyat şahsi olarak bana her ne kadar gereksiz gelsede karar üst yönetimindir @SkullZ
r10da şuan taban sistemi uygulanıyor ve gayette başarılılar ki keza bunu trnin en iyi forumu olmalarından görebiliyoruz.
karar yönetimin.

son zamanlarda sürümden kazanmak isteyen ve konuların altında bisürü baltalama adı altına yapılan yorumlar görüyorum ve foruma taban fiyat sistemi vs getirilmesinin güzel olacağını düşünüyorum.
biz bunu zamanında yapmayı düşündük, bazı yöneticiler uygun görmediğinden askıya alındı. Uzun lafın kısası bu iş fıs.

Taban fiyat uygulamasını biz burada uygulasak bir daha alışveriş yapmazlar. Çoğu kişi öğrenci ve gerçek anlamda ticareti bilmiyorlar. Günlük harçlık çıksın yeter mantığı. Biz bu mantıkta insanları sitede bir şekle soksak, bunun telegram grubu da var. 3-5 scriptin bile 50-100TL'e satıldığı buralarda bu dediğini uygulamak hem çok zaman alacaktır hem zaman zaman işlevsizleşecektir

satıcı bir üründe çok olursa fiyat hep düşer alıcı için ucuzdan alma fırsatı doğar buda yeni gelecek müşteriyi cezbeder o forumda var öylebir şey bende oraya üyeyim su gibi para dönüyo orda büyük atın derdide büyük hesabı

131,696Konular
3,270,415Mesajlar
315,915Kullanıcılar
Üst Alt