son zamanlarda sürümden kazanmak isteyen ve konuların altında bisürü baltalama adı altına yapılan yorumlar görüyorum ve foruma taban fiyat sistemi vs getirilmesinin güzel olacağını düşünüyorum.
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Topluluğun aktif olduğu Telegram grubuna katıl. Güncel paylaşımlar, sohbetler ve topluluk duyurularını kaçırma.
r10da şuan taban sistemi uygulanıyor ve gayette başarılılar ki keza bunu trnin en iyi forumu olmalarından görebiliyoruz.Serbest piyasa isteyen istediği fiyata ürün satabilir kimse kimseyi bir ürün almaya zorlayamaz zaten,konu altında baltalama oluyorsa direkt raporlayabilirsin bu gibi konularda oldukça hassas davranmaktayız,Taban fiyat şahsi olarak bana her ne kadar gereksiz gelsede karar üst yönetimindir @SkullZ
biz bunu zamanında yapmayı düşündük, bazı yöneticiler uygun görmediğinden askıya alındı. Uzun lafın kısası bu iş fıs.son zamanlarda sürümden kazanmak isteyen ve konuların altında bisürü baltalama adı altına yapılan yorumlar görüyorum ve foruma taban fiyat sistemi vs getirilmesinin güzel olacağını düşünüyorum.