Bu siteye girene 2000 dolar

Arkadaşlar bu siteye girip içinde bulunan 5 tane haber silinmesi lazım kim yaparsa 2 bin dolar ödeme yapılacaktır... skype : [email protected]

moruq 2000 dolara bu forumlardan daha kral bi hack ve pentest egitimi alirsin

Neyi garanti vererek diyorsun Bunu ? Hadi girdik sildik , sende forumdan kaçıp skypedan engellemyeceğin ne malum?
sana yap diye yalvaran benim dimi o haber beni rahatsız ediyorki sildirmeye uğraşıyorum ki farzedelim ordan sildin sana para vermedim o haber başka sitelere koyarsın ben daha çok zarar ederim dimi dostum telefonumu veririm sıkıntı yok ben şeffafım senin gibi kaç tane babayiğit denedi böyle ahkam kesti sonunda tırt oldu :)) hadi sen gir paran garanti istersen siteye girer gelirsin para masada haberi siler alır gidersin buyur hadi boş laf yapmayın yapacak yiğit var o parayı vermeyen adamın anasını bacısını karısını istanbul siksin... buyrun meydan parayı aracıya da koyarız ben herşeye varım

Kardesim om den yaz skype den giremiyorum kesinlikle girebilecegimide sana soyliyim

Kardes ustteki yorumu okudum telefonunu at simdi arayayim seni hemen

küfür etme gel icraat yap beşiktaştayım istanbulda klavye kabadayılığı yapma dandik... kaplama ibne sen adam olsan burdan küfür etmezsin zaten 17 tane ülke gezdim seni gibi bir yavşağa denk gelmedim...

küfür etme gel icraat yap beşiktaştayım istanbulda klavye kabadayılığı yapma dandik... kaplama ibne sen adam olsan burdan küfür etmezsin zaten 17 tane ülke gezdim seni gibi bir yavşağa denk gelmedim...
Ver lan tel göstereyim klavye dayılığını amk sanada kaplarım yakında 17 ülke gezmiş amk salağı oturduğu semti 17 kere turlamış orayıda ülke sanmış balık beynine soktuğum salağı bende senin gibi bi orul orul yanan orusbu çocuğuna raslamadım ver tel ananı götünden siker bacnı şaha kaldırır ananı böyle alsam yerden yere vursam dağdan dağa fırlatsam dağ yerinden oynasa nasıl olur eyyy orusbu çocuğu

131,819Konular
3,271,658Mesajlar
316,282Kullanıcılar
KaplanphpsSon Üye
Üst Alt