Arkadaşlar bu siteye girip içinde bulunan 5 tane haber silinmesi lazım kim yaparsa 2 bin dolar ödeme yapılacaktır...
Arkadaşlar bu siteye girip içinde bulunan 5 tane haber silinmesi lazım kim yaparsa 2 bin dolar ödeme yapılacaktır... skype : [email protected]
terbiyeli konuş 30 yaşındayım site girenede bu parayı vereceğim...Yalanını sikiyim amk salağı
Neyi garanti vererek diyorsun Bunu ? Hadi girdik sildik , sende forumdan kaçıp skypedan engellemyeceğin ne malum?terbiyeli konuş 30 yaşındayım site girenede bu parayı vereceğim...
sana yap diye yalvaran benim dimi o haber beni rahatsız ediyorki sildirmeye uğraşıyorum ki farzedelim ordan sildin sana para vermedim o haber başka sitelere koyarsın ben daha çok zarar ederim dimi dostum telefonumu veririm sıkıntı yok ben şeffafım senin gibi kaç tane babayiğit denedi böyle ahkam kesti sonunda tırt olduNeyi garanti vererek diyorsun Bunu ? Hadi girdik sildik , sende forumdan kaçıp skypedan engellemyeceğin ne malum?
attım kardeşim özel mesajla
30 mu :QWEQ Bende 56 yaşındayım götümün kılları ağardıterbiyeli konuş 30 yaşındayım site girenede bu parayı vereceğim...
konu güncel arkadaşlar nerde o asıp kesen abiler hadi bitir işi al parayı...
ne oldu hacı baba giremedinmi daha dişli çıktı galiba . arap sitesisiteyi alabilirmiyim
Suratını sikerim sik sik konuşma buraya ne için geldiğin bes belli amk velediarap hızlıymış kimse giremedi sitesine hepimizi ketenpereye getirdi aq..![]()
ağzını yüzünü sikerim tel ver lan gel sype ananı sikerim bak oç evladılan amcık düzgün konuş göt adam ol önce küfür etmeden yarrak
ne oldu hacı baba giremedinmi daha dişli çıktı galiba . arap sitesi
Ver lan tel göstereyim klavye dayılığını amk sanada kaplarım yakında 17 ülke gezmiş amk salağı oturduğu semti 17 kere turlamış orayıda ülke sanmış balık beynine soktuğum salağı bende senin gibi bi orul orul yanan orusbu çocuğuna raslamadım ver tel ananı götünden siker bacnı şaha kaldırır ananı böyle alsam yerden yere vursam dağdan dağa fırlatsam dağ yerinden oynasa nasıl olur eyyy orusbu çocuğuküfür etme gel icraat yap beşiktaştayım istanbulda klavye kabadayılığı yapma dandik... kaplama ibne sen adam olsan burdan küfür etmezsin zaten 17 tane ülke gezdim seni gibi bir yavşağa denk gelmedim...
Dağdan kestim kereste ananın amına diktim limon ağacıseni limon tepe de denk getirirsem görürsün o zaman amk evladı...