kardeşim ben senin yerinde olsam böle bişe yapmazdım çünkü zamanında ben de yapmıştım dedim taşamı verecegim adam 2 taşagımı aldı yani 200 çocuk kaybettimadres istanbul beşiktaş olum gel yaz karşına çıkmayanı bacısını **Küfürbaz** gelmeyeninde bacısını **Küfürbaz**....
kardeş sen metmi içiyon ?beyler sakin neden birbirinizin anasina bacisina kundurasina küfür ediyorsunuz sanal burasi adam birbirinizin kan davalisisimisinizbidaha görmiyim 2nizide uyarmiyim
![]()
sanane lan hergelekardeş sen metmi içiyon ?
beni hatırladınmı zenci gardianlar meselisindeki göktürk-x in eniştesiyim senin yaşın kadar film çektimsanane lan hergele
tmbeni hatırladınmı zenci gardianlar meselisindeki göktürk-x in eniştesiyim senin yaşın kadar film çektim
tuket tube battı be bizde siteyi din sitesi yaptık bu seferde fetöcü die içeri aldılar en son taksimde kuran satıyorduk dilenciler dövdü başımıza gelmeyen kalmadı
Siteyi at hacı baba eline vereyim bilgileriadres istanbul beşiktaş olum gel yaz karşına çıkmayanı bacısını **Küfürbaz** gelmeyeninde bacısını **Küfürbaz**....
oo elden ele vermece oynuyoruz demek o zaman trenin başı sen olacaksınSiteyi at hacı baba eline vereyim bilgileri
Lan orusbu evladı adres ver dedim semt değil orusbu evladı sen adını soy adını söyle ben bulurum bulursam ananı orda sikerim ama tamammıadres istanbul beşiktaş olum gel yaz karşına çıkmayanı bacısını **Küfürbaz** gelmeyeninde bacısını **Küfürbaz**....
@TolanK1 kardeşim nooluyor burda o ona sokup çıkarıyor o onun eline veriyor o onun anasını sikiyolar bunlar trende zirve yapmışlar amkLan orusbu evladı adres ver dedim semt değil orusbu evladı sen adını soy adını söyle ben bulurum bulursam ananı orda sikerim ama tamammı
Yav bi kes biraderim isimizi yapalim sanada 100 dolar atarim akLan orusbu evladı adres ver dedim semt değil orusbu evladı sen adını soy adını söyle ben bulurum bulursam ananı orda sikerim ama tamammı
İşini yap bakalımYav bi kes biraderim isimizi yapalim sanada 100 dolar atarim ak
Lan Sikik yalanini sikim şerefsiz 2000 Dolarmi yaw yalanini sikim morukküfür etme gel icraat yap beşiktaştayım istanbulda klavye kabadayılığı yapma dandik... kaplama ibne sen adam olsan burdan küfür etmezsin zaten 17 tane ülke gezdim seni gibi bir yavşağa denk gelmedim...
Bana boş laf yapmayın diyip konuşup tatava yapma. Senin 2000 doların olsa burda mı takılırsın? Ahkam kesen Yok hayırdır la , müşteri b bulup Güleryüz'le karşılayacağına ona buna dayılanıyorsun. İşine baksana yap diye yalvaran benim dimi o haber beni rahatsız ediyorki sildirmeye uğraşıyorum ki farzedelim ordan sildin sana para vermedim o haber başka sitelere koyarsın ben daha çok zarar ederim dimi dostum telefonumu veririm sıkıntı yok ben şeffafım senin gibi kaç tane babayiğit denedi böyle ahkam kesti sonunda tırt oldu) hadi sen gir paran garanti istersen siteye girer gelirsin para masada haberi siler alır gidersin buyur hadi boş laf yapmayın yapacak yiğit var o parayı vermeyen adamın anasını bacısını karısını istanbul siksin... buyrun meydan parayı aracıya da koyarız ben herşeye varım
2bin doları kim bulmuşta kime veriyor gardaşımLan Sikik yalanini sikim şerefsiz 2000 Dolarmi yaw yalanini sikim moruk