Bu siteye girene 2000 dolar

adres istanbul beşiktaş olum gel yaz karşına çıkmayanı bacısını sikeyim gelmeyeninde bacısını sikeyim....

beyler sakin neden birbirinizin anasina bacisina kundurasina küfür ediyorsunuz sanal burasi adam birbirinizin kan davalisisimisiniz :) bidaha görmiyim 2nizide uyarmiyim ;)

sana yap diye yalvaran benim dimi o haber beni rahatsız ediyorki sildirmeye uğraşıyorum ki farzedelim ordan sildin sana para vermedim o haber başka sitelere koyarsın ben daha çok zarar ederim dimi dostum telefonumu veririm sıkıntı yok ben şeffafım senin gibi kaç tane babayiğit denedi böyle ahkam kesti sonunda tırt oldu :)) hadi sen gir paran garanti istersen siteye girer gelirsin para masada haberi siler alır gidersin buyur hadi boş laf yapmayın yapacak yiğit var o parayı vermeyen adamın anasını bacısını karısını istanbul siksin... buyrun meydan parayı aracıya da koyarız ben herşeye varım
Bana boş laf yapmayın diyip konuşup tatava yapma. Senin 2000 doların olsa burda mı takılırsın? Ahkam kesen Yok hayırdır la , müşteri b bulup Güleryüz'le karşılayacağına ona buna dayılanıyorsun. İşine bak
Lan Sikik yalanini sikim şerefsiz 2000 Dolarmi yaw yalanini sikim moruk
2bin doları kim bulmuşta kime veriyor gardaşım :D

131,818Konular
3,271,647Mesajlar
316,280Kullanıcılar
AethelraSon Üye
Üst Alt