Adminler veya modlar bakabilir mi ACİL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen kimden bahsediyorsun jussive ortağım değil benim arkadaşım ortağım gibi kendisine sorabilirsin.
Kurduğun cümlede kendinle çelişiyorsun (ortağım değil benim arkadaşım ortağım gibi)
ortagım diyen sendin amina koyayim malmisin?
Konu başladığından beri hakaret ediyorsun, devam ettiğin taktirde suçsuz bile olsan bu senin ban veyahut uyarı puanı yemene sebep olacak.

ya @JUSSIVE bakar mısın lütfen kanka foruma bi daha çocukla 4-5 gün önce tanıştık ortağım gibi dedim yardımlaşıyoruz ayriyetten tam ortağım var benim

yanlız beyler bakın recepp e öyle demişsiniz de çocuk 2-3 kişiye satmış onların bazılarındada aynı sorun çıkmış ve 1 gün bekledikten sonra başka hesap girip denemişler düzelmiş. yani tokatlık bir mesele yok oto çalışıyor bende satıyorum bu otoyu hatalı veya bozuk olsa satmam zaten. iyi forumlar.

otoda hiçbir sorun yok ayrıca otoyu 130 a almış ? asıl fiyatı 300 tl ? kardeşim birde pişkin gibi iade mi istiyorsun sorunsuz çalışıyor

inanmaz isen gel alan kişilere ulaşalım tek tek any açtırayım gir bak bakalım çalışıyor mu çalışmıyor mu ? apiye istek göndere göndere s*kıtorsun apiyi sonrada adama tokatçı diyorsun yakıştıramadım

@ahmo88x kardeşim, @Floex ile 1 saatlik kontrollerimiz sonucunda sorunun senin instagram hesabında olduğunun kararına vardık. Bu tarz sorunlarla karşılaşmamak için temiz instagram hesapları kullanmalısın, açtığın hesaplar bu hatayı yapıyorsa modemini reslemelisin.

@ahmo88x kardeşim, @Floex ile 1 saatlik kontrollerimiz sonucunda sorunun senin instagram hesabında olduğunun kararına vardık. Bu tarz sorunlarla karşılaşmamak için temiz instagram hesapları kullanmalısın, açtığın hesaplar bu hatayı yapıyorsa modemini reslemelisin.
tamamdır deneyip dönüş yapacağım eğer haksızsam hakkınızı helal edin teşekkürler kusura bakmayın deneyeceğim gün içinde veya bugün @Mehmet senin kurduğun dosyaların aynısını bana yollar mısın telegram üzerinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,860Konular
3,272,077Mesajlar
316,407Kullanıcılar
dexpaduSon Üye
Üst Alt