2 defa sorduğuna dair ss atar mısınben ona kurulum yapmıyayım etmiyeyim desem anlarım 2 defa felan dedim yok dedi şimdi neden kendimi yorayım ?![]()
2 defa sorduğuna dair ss atar mısınben ona kurulum yapmıyayım etmiyeyim desem anlarım 2 defa felan dedim yok dedi şimdi neden kendimi yorayım ?![]()
Buradan atma, pmden veyahut telegramdan at. Telegram adresim Wiaxyatayım tabii ki hemen al kur dene bakalım api hatası verecek mi sıkıntı yok hemen veririm
floexden mi aldin?Sanırım bendeki script. Atayım sana ama api ler aynı mı bilemem…
sen kimden bahsediyorsun jussive ortağım değil benim arkadaşım ortağım gibi kendisine sorabilirsin.nası yok ya bana ss attı kendisi pcdeydi ÜWEÜQWEÜĞWQEĞÜ
Hayır.floexden mi aldin?
api hatası bastaveriyor ama sonra gidiyor @El Fapping_ bunada şahit.Buradan atma, pmden veyahut telegramdan at. Telegram adresim Wiaxy
tamamdır atıyorum hemenBuradan atma, pmden veyahut telegramdan at. Telegram adresim Wiaxy
ortagım diyen sendin amina koyayim malmisin?sen kimden bahsediyorsun jussive ortağım değil benim arkadaşım ortağım gibi kendisine sorabilirsin.
Kurduğun cümlede kendinle çelişiyorsun (ortağım değil benim arkadaşım ortağım gibi)sen kimden bahsediyorsun jussive ortağım değil benim arkadaşım ortağım gibi kendisine sorabilirsin.
Konu başladığından beri hakaret ediyorsun, devam ettiğin taktirde suçsuz bile olsan bu senin ban veyahut uyarı puanı yemene sebep olacak.ortagım diyen sendin amina koyayim malmisin?
yiyeyim napayım cocuk bi şey diyor 2. dediğide onu tutmuyorKurduğun cümlede kendinle çelişiyorsun (ortağım değil benim arkadaşım ortağım gibi)
Konu başladığından beri hakaret ediyorsun, devam ettiğin taktirde suçsuz bile olsan bu senin ban veyahut uyarı puanı yemene sebep olacak.
kanka vds verdiler bide vdsde patladı zaten qweotoda hiçbir sorun yok ayrıca otoyu 130 a almış ? asıl fiyatı 300 tl ? kardeşim birde pişkin gibi iade mi istiyorsun sorunsuz çalışıyor
tamamdır deneyip dönüş yapacağım eğer haksızsam hakkınızı helal edin teşekkürler kusura bakmayın deneyeceğim gün içinde veya bugün @Mehmet senin kurduğun dosyaların aynısını bana yollar mısın telegram üzerinden
kanka sen adamla dalga geçip durdun şu şekilde düzgün bi açıklama yapsaydın buraya kadar gelmezdiBen söylemiştim agacım
ben hep boyleyım kanka chattekiler bili rsöxsaxasxxkanka sen adamla dalga geçip durdun şu şekilde düzgün bi açıklama yapsaydın buraya kadar gelmezdi