Rating - 100%
Abow çaktı lafiağzındaki çıkar öyle konuşalım sesin anlaşılmıyor .d
Abow çaktı lafiağzındaki çıkar öyle konuşalım sesin anlaşılmıyor .d
Sen kimsin ?vay sen yaşıyor muydun
Nur* olacaktı amk Nuri ne xlandaldnkamfkalmfOnu bunu bilmem arkadaş ben nuriyi tutuyorum ✋
Oruzpu çocuğu Terörizler kaçırdı beni pekeke diye bağırıyorrlarlan orospu nasılsın bayadır görüşmüyoruz hatırladın mı beni
nickini tekrar anonmusk yapsanaNur* olacaktı amk Nuri ne xlandaldnkamfkalmf
Nuri Şahin?Onu bunu bilmem arkadaş ben nuriyi tutuyorum ✋
amına koduğumun pekekelileriOruzpu **Küfürbaz** Terörizler kaçırdı beni pekeke diye bağırıyorrlar
dilay lanSen kimsin ?
çok istekliysen al ağzımdan kendininkine sok sen imt de kalkıp burdan adam çekip ajanlık yapmıyor musun?ağzındaki çıkar öyle konuşalım sesin anlaşılmıyor .d
Naber güzelim ? Görüşemiyoruz bayadirdilay lan
aktifim ben sen girmiyorsun hiç iyidir sen nasılsınNaber güzelim ? Görüşemiyoruz bayadir
Spy de ağzının dolulugu yetmedi imt de faruģa yavşayan sen uff xjsldmsldmsldmçok istekliysen al ağzımdan kendininkine sok sen imt de kalkıp burdan adam çekip ajanlık yapmıyor musun?açtırtma ağzımı burda rezil ederim seni
Paiahajhaoags Ga
O BELOVEDİN DE AMINA KOYAYIM AMK OROSPU ERKEĞİM AYAĞINA TECAVÜZ EDECEKTİ ERKEKLİĞİMİ ALACAKTI BENDEN VALLAHİ ZOR KURTARDIM KENDİMİ.
Terorizler kaçırdı beni ueuspu cuciklaek elime kelej verdiler gelen askere piyuu piyuu diye ateş et dediler.nasılsın
Sende uzatma kız zilliSpy de ağzının dolulugu yetmedi imt de faruģa yavşayan sen uff xjsldmsldmsldm
vay piç sen de mi terörist oldunTerorizler kaçırdı beni ueuspu cuciklaek elime kelej verdiler gelen askere piyuu piyuu diye ateş et dediler.
@QeyFrQ🎄 JKSKLFJSALKFJALS yav amk aptalı kardeş samimiyetinden ne anlarsın gerçi tüm erkeklere aynı gözle baktığın içinSpy de ağzının dolulugu yetmedi imt de faruģa yavşayan sen uff xjsldmsldmsldm
Anonmusk diyince aklıma uzman bir anonmusk geliyorTerorizler kaçırdı beni ueuspu cuciklaek elime kelej verdiler gelen askere piyuu piyuu diye ateş et dediler.
Ayn kardeşm aras kargo .d@QeyFrQ🎄 JKSKLFJSALKFJALS yav amk aptalı kardeş samimiyetinden ne anlarsın gerçi tüm erkeklere aynı gözle baktığın için
aboSorun çözülmüştür cem bey gereken işlemlerin yapılacağını belirtti iyi geceler![]()
boş guardHer erkeğe yavsamiyor en azından .d(hiçbirine)
Yaşamak için öldür kardeş... Ama filmin sonunda askerler götüme el bombası koyup beni patlattıvay **Küfürbaz** sen de mi terörist oldun
Çünkü ben geldim ortama amk xlandaldnkamfkalmfŞu an çok garip bir ortam var![]()