ceza yemekten kurtulamayacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

ALoNEmANTR

@aynen
La o degıl benım sıteme osmanlıya kurtulus savasında yaılanın aynısı yapıldı 10 larca forumdan ındex yedım 1 ıne bısey demedım hatta ben demeyınce uste cıktılar bız uyarı ındex attık dıye noldu yanı yayın hayatın mı durdıu ?

Rating - 0%
Hz. Ebubekir zekat vermeyen kişiye karşı savaş açmıştır. Burada mesele örnek olması. Ceza aldığını da özellikle yayıncılara ileteceğim ki ibret olsun. Helal kazanç ile oynamak bu kadar ucuz değil...

Rating - 0%
@aynen yahu kardeş hacklendinse hacklendin sabahtan her mesajını okuyorum mahkemeye verecem hangi arkadaşa cevap yazmışsan mahkemeye verecem deyip durmuşsun. tamam anladık ne papağan gibi tekrarlıyon bir sefer söyledin mahkemeye verecem tamam git avukatınlamı görüşüyorsun ne yapiyorsan yap tamam daha ne istiyon.. madem ekmek kapınsa işini gücünü yapiyorsan ozaman sağlam yapacak hacklenmiyecen hacklenincede ağlamayacan adam siteni bozmamış MYSQL db ni silmemiş daha ne zırlıyon anlamadım

Rating - 0%
Scan X olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz ve bunu bir hakmış gibi savunuyorsunuz.

A

ALoNEmANTR

DB ye dokunulmadı hıc bırseye dokunulmadı haberınız olsun

PiCASSO 

Grafucker
Rating - 0%
Hz. Ebubekir zekat vermeyen kişiye karşı savaş açmıştır. Burada mesele örnek olması. Ceza aldığını da özellikle yayıncılara ileteceğim ki ibret olsun. Helal kazanç ile oynamak bu kadar ucuz değil...
Aynen kaç yaşındasın yanlış anlama merak ettım ?

A

ALoNEmANTR

@aynen sen hıcbıseyın farkında degılsın kardes adam sana dogruları soluyor uyarı html atılmıs daha ne anlatıyorsun hıc bı saiat yok artı ındexte SISTEMINIZDE ACIK MEVCUT KAPATIN yazıyor

A

ALoNEmANTR

@aynen Helal kazanç ıle oynamak basıt degılk haklısın ama ınsan hayatıyla oynamak cehenneme goturur bırader benden yana ne korku nede sıkıntı var ve ısın cıddıyetının farkındayım ıstedıgını yap vicdanın rahatsa

A

Adbes

ALoNEmANTR kardeşim seni az çok tanıyorum normalde yazmayacaktım fakat dayamadım ve senin kötü bir niyetin olmadığını biliyorum ve gerçekten seni zor bir duruma soktular @aynen kardeşim sitende ne sıkıntı varsa halledeceğim para veya başka birşey istemem bu kardeşimizin yaşı ufak siz büyük adamlarsınız ve ara bulup böyle gençlerin önünü açmalısınız.

Rating - 0%
Beyler aynen hesabı bana aitti herkesi trolledim geçmiş olsun

Rating - 0%
Scan X olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz ve bunu bir hakmış gibi savunuyorsunuz.

yahu allahını seversen bir sus yahu git kardeşim alayımı dava et elinden geleni ardına koyma biz sana burda ne anlatıyoruz sen bize ne anlatıyorsun sende algı problemimi var ?

A

ALoNEmANTR

@Isko~ SU HAYATIMDA ESNAF CIRAGI DA OLDUM BILGI ISLEM PERSONELI DE ORTACI DA AMA NE OLURSA OLSUN KIMSENIN HAYATIYLA OYNAMAYA KALKMADIM NASIL MI ? PATRON 1300 MAAS VERDIGINI GOSTERIP 600 VERMESI MESELA EN KUCUK ORNEGIMDIR BU KI BENIM YAPTIGIM UYARI YAYIN AKISINA KARISMADIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,614Konular
3,269,748Mesajlar
315,594Kullanıcılar
meet1337Son Üye
Üst Alt