ceza yemekten kurtulamayacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dj_Taleh

Old User / Hack3r

SOYTARI
Rating - 0%
La durun durun. Bi kac saat once privatehackers falan denilen yerde sw sini yani sheli paylasmisdilar

Yani onlara sora biirsin

A

Adbes

Sorun aynen kardeşim ile çözüldü taleh olum seninle ayrı hesaplaşıcaz tamammı seni sikicem bu kadar.

• Like
Tepkiler: İc

l0rxhell

Guest
Rating - 0%
hostunu firarhosting.com olarak 1 ay ücretsiz karsılayalım olay tatlıya baglansın kardesim

A

ALoNEmANTR

@aynen ben karsılayayım 1 ıstersen farklı bıyere tası domaını de yonlendır vereyım paranı 1 aylık

T

TurkishSpyHacker

taleh bro privatehackerz thewayend abdes abilerimin oldugu forumdur haberin olsun onlar tarafından kuruldu aramızda bir kavga vb şeyler olmaz sözlerine dikkat edersen :)

Rating - 0%
Abdes beye teşekkür ediyorum. Sitelerin kapalı kaldığı süre için de yine ben müşterilerime hesap vereceğim. Bir çok arkadaşın özelden rica mesajları ile ben davadan vazgeçerim ancak bi' başkası davasından vazgeçmeyebilir. Yüz yüze tanıdığınızda kalbinizi bile kırmayacağınız insanlara bu sıkıntıyı çektirmek hoş değil. Mesela Myanmar devleti Arakanlıları her gün öldürüyor. Ve dışişleri bakanlığının sitesi wordpress. Buyrun oraları hackleyin ve herkes sizi alkışlasın. Bu tip münakaşalara girmenin bir manası yok.

Dj_Taleh

Old User / Hack3r

SOYTARI
Rating - 0%
Yani diyorumki hapishanede siqarasi ekmegi olmayana devlet yardım ede bilir..

PiCASSO 

Grafucker
Rating - 0%
Beyler konu tatlıya bağlanmıştır kardeşimiz bir suç işlemiş hatasını anlamış özrünü dilemiş Aynen arkadaşımızda saolsun hatasını affetmiştir konu kapanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,614Konular
3,269,748Mesajlar
315,594Kullanıcılar
meet1337Son Üye
Üst Alt