ceza yemekten kurtulamayacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La durun durun. Bi kac saat once privatehackers falan denilen yerde sw sini yani sheli paylasmisdilar

Yani onlara sora biirsin

Sorun aynen kardeşim ile çözüldü taleh olum seninle ayrı hesaplaşıcaz tamammı seni sikicem bu kadar.

• Like
Tepkiler: İc
@aynen ben karsılayayım 1 ıstersen farklı bıyere tası domaını de yonlendır vereyım paranı 1 aylık

taleh bro privatehackerz thewayend abdes abilerimin oldugu forumdur haberin olsun onlar tarafından kuruldu aramızda bir kavga vb şeyler olmaz sözlerine dikkat edersen :)

Abdes beye teşekkür ediyorum. Sitelerin kapalı kaldığı süre için de yine ben müşterilerime hesap vereceğim. Bir çok arkadaşın özelden rica mesajları ile ben davadan vazgeçerim ancak bi' başkası davasından vazgeçmeyebilir. Yüz yüze tanıdığınızda kalbinizi bile kırmayacağınız insanlara bu sıkıntıyı çektirmek hoş değil. Mesela Myanmar devleti Arakanlıları her gün öldürüyor. Ve dışişleri bakanlığının sitesi wordpress. Buyrun oraları hackleyin ve herkes sizi alkışlasın. Bu tip münakaşalara girmenin bir manası yok.

Beyler konu tatlıya bağlanmıştır kardeşimiz bir suç işlemiş hatasını anlamış özrünü dilemiş Aynen arkadaşımızda saolsun hatasını affetmiştir konu kapanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,658Konular
3,270,152Mesajlar
315,710Kullanıcılar
kemaltopal11Son Üye
Üst Alt