Rating - 95.8%
@LordZilla Tecruben oldgunu bılmıyodum![]()
Owww
@LordZilla Tecruben oldgunu bılmıyodum![]()
üstadım sen olduktan sonra![]()
aq biri çeksin şu konuşmaları caps yapaküstadım sen olduktan sonra![]()
Şaka@Mectruy yok abı bırısı saka dıyecek dıye beklıom hala![]()
Biraz öyle yaptımLordzilla sende az değilsin çocuğu çiçek abbas gibi harcadın![]()
@El Behram @Mectruy Saka mı la cidden ?
Aynen kaç yaşındasın yanlış anlama merak ettım ?Hz. Ebubekir zekat vermeyen kişiye karşı savaş açmıştır. Burada mesele örnek olması. Ceza aldığını da özellikle yayıncılara ileteceğim ki ibret olsun. Helal kazanç ile oynamak bu kadar ucuz değil...
Ne yapmıştın abi çok merak ettim ceza filan aldınmıValla zamanında bu hack olaylarına karistim yıl 2009 falandi babam pc nin amina soktu bi daha eve laptop dahi sokamadik![]()
dkfjkfhqkhqhfhfhqhBeyler aynen hesabı bana aitti herkesi trolledim geçmiş olsun
Seninde ekmeginle oynansa sende gidip verirsin adami mahkemeye :/@aynen Helal kazanç ıle oynamak basıt degılk haklısın ama ınsan hayatıyla oynamak cehenneme goturur bırader benden yana ne korku nede sıkıntı var ve ısın cıddıyetının farkındayım ıstedıgını yap vicdanın rahatsa
Scan X olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz ve bunu bir hakmış gibi savunuyorsunuz.
Sen bizi trolledin biz sana napalim simdi 10 erkek olarak hardcore grup severmisin.dBeyler aynen hesabı bana aitti herkesi trolledim geçmiş olsun