ceza yemekten kurtulamayacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

ALoNEmANTR

@aynen istedıgın davayı acabılırsın ben uyardım kufur ettıgın ıcın forumumuz adına bende davamı acarım adam gıbı gelıp burada kardesım sıtemı temızle yada koru yada nebıleyımbaska bı ıstekte bulunsan sana bırsey yapan olmaz ama mekana gelıp sovmek olmaz
haberin olsun sıtenı temızlıyorum server loglarını alıp dava acabılırsın hadi eyVALLAH

Rating - 0%
sen git sibere yolla ama o kullandığın kıytırık hostuda değiş zaten kolay symlink yiyon direk başka hosta geç

I

Isko~

@aynen istedıgın davayı acabılırsın ben uyardım kufur ettıgın ıcın forumumuz adına bende davamı acarım adam gıbı gelıp burada kardesım sıtemı temızle yada koru yada nebıleyımbaska bı ıstekte bulunsan sana bırsey yapan olmaz ama mekana gelıp sovmek olmaz
haberin olsun sıtenı temızlıyorum server loglarını alıp dava acabılırsın hadi eyVALLAH
en az 6 yil hapis yersin :)

A

ALoNEmANTR

@El Behram boyle mı oldu sımdı yanı ?? INDEXTA ACIKLARINIZ VAR SILIN YAZMASI LAZIM YANLISMIYIM AYRICA HELAL OLSUN FORUMUNUZUN BI UYESINI SAVUNMAK YERINE HEMEN DISLAYIN HELAL TAM ORENK BI DAVRANIS

Rating - 95.8%
@El Behram boyle mı oldu sımdı yanı ?? INDEXTA ACIKLARINIZ VAR SILIN YAZMASI LAZIM YANLISMIYIM AYRICA HELAL OLSUN FORUMUNUZUN BI UYESINI SAVUNMAK YERINE HEMEN DISLAYIN HELAL TAM ORENK BI DAVRANIS

Foruma üye olmuş birisin ve bir kardeşimizin sitesini hackleyerek zarar vermişsin , adamın ekmeğiyle oynamışsın neyini savunalım bu durumun. en az 6 sene hapis yersin kanunlardan haberin yok sanırım geçmiş olsun allah kurtarsın seni.

Rating - 0%
@Isko~ kardeş madem böyle bir site kurcak mal değil ya adam akıllı host alır sonra böyle bypass ile hacklenmez ayrıca uyarı geçmiş sadece index basaymış haklı yayını durdurduğu için

Rating - 0%
biz sıradan kendi işinde gücünde insanlarız. açık varsa açık var. illaki iletişim bilgilerimiz her yerde var. niyeti iyi olan gelir düzgünce mesaj atar. Bizim o kadar emeğimizin üzerine kendini tatmin etmek için böyle bir şey yapmaz... ve bunu savunmaz. Mahkeme'de savunursun.

I

Isko~

Adamin ekmek kapisi olabilir o site, cocuklarina aldigi ekmek kapisi olabilir beyler ?bunu hicmi dusunmuyonuz mk adam belki seocu belki reklamlarla kazaniyo parasini emek harciyo gunlerce , ay sonunda parasini alip cocuklarina ekmek goturuyo yani, bunlari dusunerek yola cikin herzaman .

L

LordZilla

Bak sen çok mr.robot izlemişsin avatarındanda belli oluyo hayat dizideki gibi değil o mahkeme kağıdı evine gelse ailen o bilgisayarı napar bilmiyom

L

LordZilla

cezaevinde sana karışmalarını istemiyosan taktik şu:
-2 gırtlak
-1 domalma

:D

Rating - 0%
bir dükkanın kapısını açık görünce hırsızlık mı yapmak lazım? hosting kötüymüş. ne yapalım? ne yapabiliriz? iyi niyetli insan uyarır. indexteki isimlerden yola çıkarak söz söylediğim kişiler için özür dilerim. hakkınızı helal edin. Avukatımla görüşüyorum bu arkadaşa davamızı açıyoruz.

Rating - 0%
@El Behram ben 15 ımdeyken peder ;"sanki hacker sın senın gıbı sokaklarda dolu" demişti ona da cevap olur :)
sana şunu söyliyim göte giren klavye enterlemez haberin ola öle alt f4 le kaçılacak iş değil ben dedim donların benden sigaran 2 adminden yeter aq daha ne istiyon siktir gir içeri dışarda paran yok cigara alasın biz veriyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,624Konular
3,269,840Mesajlar
315,627Kullanıcılar
owelyaSon Üye
Üst Alt