Günaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER Script : https://dosya.co/pzrc71go6twe/DRAXYORJ.rar.html VT ...

İllegal ban yemeyen host varmı usta
Kanka ban yemeyen free host bulman zor.Ancak taktikleri mevcut tabii domaini alıp hosta bağladıktan sonra minimum 1 gün ile 3 gün arası scyi yükleme ama minimum 1 gün yükleme yani sonra yükle 3 gün içinde free domain ile host açınca oto suspend yiyor biraz domain ile alakalı .comlu domain alıp free hosta bağlarsan kolay suspend yemez biraz domaine bağlı 1 2 hafta açık kalabilir bana 2 3 gün kalsa yeterli

Bro scyi denemek için yükledim anında suspend yedi haberin olsun ;D
İllegal ban yemeyen host varmı ysta
Kanka ban yemeyen free host bulman zor.Ancak taktikleri mevcut tabii domaini alıp hosta bağladıktan sonra minimum 1 gün ile 3 gün arası scyi yükleme ama minimum 1 gün yükleme yani sonra yükle 3 gün içinde free domain ile host açınca oto suspend yiyor biraz domain ile alakalı .comlu domain alıp free hosta bağlarsan kolay suspend yemez biraz domaine bağlı 1 2 hafta açık kalabilir bana 2 3 gün kalsa yeterli

Anladım usta

draxy tamamdır kanka buldum sıkıntı yok dosyanın içinde txt dosyası yoktu cpanelden baktım htdocs'a fytrondaniel.txt orda gözüktü de neyse

131,736Konular
3,270,827Mesajlar
316,041Kullanıcılar
zeusinizimSon Üye
Üst Alt