Günaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER Script : https://dosya.co/pzrc71go6twe/DRAXYORJ.rar.html VT ...

İllegal ban yemeyen host varmı usta
Kanka ban yemeyen free host bulman zor.Ancak taktikleri mevcut tabii domaini alıp hosta bağladıktan sonra minimum 1 gün ile 3 gün arası scyi yükleme ama minimum 1 gün yükleme yani sonra yükle 3 gün içinde free domain ile host açınca oto suspend yiyor biraz domain ile alakalı .comlu domain alıp free hosta bağlarsan kolay suspend yemez biraz domaine bağlı 1 2 hafta açık kalabilir bana 2 3 gün kalsa yeterli

Bro scyi denemek için yükledim anında suspend yedi haberin olsun ;D
İllegal ban yemeyen host varmı ysta
Kanka ban yemeyen free host bulman zor.Ancak taktikleri mevcut tabii domaini alıp hosta bağladıktan sonra minimum 1 gün ile 3 gün arası scyi yükleme ama minimum 1 gün yükleme yani sonra yükle 3 gün içinde free domain ile host açınca oto suspend yiyor biraz domain ile alakalı .comlu domain alıp free hosta bağlarsan kolay suspend yemez biraz domaine bağlı 1 2 hafta açık kalabilir bana 2 3 gün kalsa yeterli

Anladım usta

draxy tamamdır kanka buldum sıkıntı yok dosyanın içinde txt dosyası yoktu cpanelden baktım htdocs'a fytrondaniel.txt orda gözüktü de neyse

131,742Konular
3,270,938Mesajlar
316,066Kullanıcılar
Üst Alt