Günaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER Script : https://dosya.co/pzrc71go6twe/DRAXYORJ.rar.html VT ...
İllegal host varmıGünaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER
İllegal ban yemeyen host varmı ustaBro scyi denemek için yükledim anında suspend yedi haberin olsun ;D
Kanka ban yemeyen free host bulman zor.Ancak taktikleri mevcut tabii domaini alıp hosta bağladıktan sonra minimum 1 gün ile 3 gün arası scyi yükleme ama minimum 1 gün yükleme yani sonra yükle 3 gün içinde free domain ile host açınca oto suspend yiyor biraz domain ile alakalı .comlu domain alıp free hosta bağlarsan kolay suspend yemez biraz domaine bağlı 1 2 hafta açık kalabilir bana 2 3 gün kalsa yeterliİllegal ban yemeyen host varmı usta
İllegal ban yemeyen host varmı ystaBro scyi denemek için yükledim anında suspend yedi haberin olsun ;D
Kanka ban yemeyen free host bulman zor.Ancak taktikleri mevcut tabii domaini alıp hosta bağladıktan sonra minimum 1 gün ile 3 gün arası scyi yükleme ama minimum 1 gün yükleme yani sonra yükle 3 gün içinde free domain ile host açınca oto suspend yiyor biraz domain ile alakalı .comlu domain alıp free hosta bağlarsan kolay suspend yemez biraz domaine bağlı 1 2 hafta açık kalabilir bana 2 3 gün kalsa yeterli
Anladım ustaKanka ban yemeyen free host bulman zor.Ancak taktikleri mevcut tabii domaini alıp hosta bağladıktan sonra minimum 1 gün ile 3 gün arası scyi yükleme ama minimum 1 gün yükleme yani sonra yükle 3 gün içinde free domain ile host açınca oto suspend yiyor biraz domain ile alakalı .comlu domain alıp free hosta bağlarsan kolay suspend yemez biraz domaine bağlı 1 2 hafta açık kalabilir bana 2 3 gün kalsa yeterli
Günaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER
NiceGünaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER
+Günaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER
Günaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER
BakalımGünaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER
okGünaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER
baqmGünaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER
BakalımGünaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER
esGünaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER
......Günaydın canolar aktif değildim kısa süreli olaylar yüzünden neyse script yeni tema iyi bol hesap DUSURMELER