Kimdir Bu Ayyıldız Tim ? ( Gerçekler ! )

Yalaka orospu çocukları istanbuldayım beklerim sizin gibi orospu evlatlarını çok dövdük amına kodugumun şemalsiz eşşekleri , devriminizide ananızıda iyi sikeriz o aponuzunda amına koyim o deniz gezmiş köpeğininde kemiklerini sikeyim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
62583_of028.jpg

Kavga sesleri geliyor
Köylerden ve şehirlerden
Sosyalizm ilerliyor
Bugün esir yarın her şey hey hey
Bugün esir yarın herşey

Bu arada altına sıç diye atacam bunları :D lan yüz yüze gelsek anandan doğduğuna pişman etme beni üniversite adı ver bakalım hangisindesin adını soyadını ver alican gönüllü adım soyadım istediğin yerde arat ekle ananı sikerim senin bekliyorum :d ülkücü katil abilerine söyle maraşta çorumda yaptıkları katliamları anlatsınlar zekan yetmez senin sosyalist olmaya zaten de :D

ZIRLAMAYIN LAN OROSPU ÇOCUKLARI DENİZ GEZMİŞİN KEMİKLERİ SIZLIYOR AMINA KODUGUMUN KAHBELERİ DEVRİM DEVRİM DİYE DOLAŞIYORSUNUZ Bİ BOK YAPTIĞINIZ YOK DONSUZ İPNELER O KÖRPE BACILARINIZI BİZE SALDINIZ KORKUDAN AMINA KODUGUMUN TİPSİZ PİÇLERİ

ZIRLAMAYIN LAN OROSPU ÇOCUKLARI DENİZ GEZMİŞİN KEMİKLERİ SIZLIYOR AMINA KODUGUMUN KAHBELERİ DEVRİM DEVRİM DİYE DOLAŞIYORSUNUZ Bİ BOK YAPTIĞINIZ YOK DONSUZ İPNELER O KÖRPE BACILARINIZI BİZE SALDINIZ KORKUDAN AMINA KODUGUMUN TİPSİZ PİÇLERİ
golgeler.net/view->596596 tamam abicim sen bunu yap sonra gel :D kodumun faşist iti :D bu arada benim alıcım var :D senin niye yok diye bir sor kendine özgüvensiz aptal kültürsüz bir orospu cocuğu olduğun için hiçbir kız sana bakmıyor :D

ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI OROSPU ÇOCUĞU GOOGLEDEN BULDUĞUN UPLOAD EXPLOİTLERİYLE TR ALAN ADI ARAMASIYLA YAPTIĞIN BİR HACKİ ATIYOR AMINA KODUGUM YAŞIN 15 Mİ LAN SENİN :D SENİN O AİLENDE Kİ TÜM AMLILARI SİKEYİM YA NE TÜR EZİKSİN SEN YIKIL KARŞIMDAN YIKIK OROSPU ÇOCUĞU :D

SUS OROSPU ÇOCUĞU SUS YIKIK OROSPU EVLADI DENİZ GEZMİŞİN KEMİKLERİNİ SİKTİK TORUNLARINIDA SİKTİİK KEMİKLERİ SIZLIYOR OROSPU EVLATLARI ÇEGU VERAAA CUGU VEREAAAA DİYE DİYE GEBERİP GİDECEKSİNİZ VASIFSIZ İŞSİZ TİPSİZ VATANSIZ YURTSUZ OROSPU EVLATLARI DONSUZ İPNELER ANANIZIN AMINA KADAR GİRDİK HALEN DEVRİM DİYOSUNUZ NEREDE DEVRİM

SUS OROSPU ÇOCUĞU SUS YIKIK OROSPU EVLADI DENİZ GEZMİŞİN KEMİKLERİNİ SİKTİK TORUNLARINIDA SİKTİİK KEMİKLERİ SIZLIYOR OROSPU EVLATLARI ÇEGU VERAAA CUGU VEREAAAA DİYE DİYE GEBERİP GİDECEKSİNİZ VASIFSIZ İŞSİZ TİPSİZ VATANSIZ YURTSUZ OROSPU EVLATLARI DONSUZ İPNELER ANANIZIN AMINA KADAR GİRDİK HALEN DEVRİM DİYOSUNUZ NEREDE DEVRİM
Sen nasıl dökük bir orospu çocuğusun gel diyorum gelmiyorsun :D hala zırvalıyorsun devrim falan diye saygısız orospu çocuğu ben de senin annenin mesleğine saygı duymuyorum ama senin yüzüne vuruyor muyum annen orospu diye sikik :D

SENİN BEN ANANI SİKEYİM YALANCI OROSPU EVLADI SENİN GİBİ KANCIK İPNELER HAYAL KURAR AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA ZANNEDERMİŞ

YA ANANI SİKEYİM ADRES VERME BANA OROSPU ÇOCUĞU SENİN GİBİ KAHBE EVLATLARI DENİZCİLİK Mİ OKUR LAN :D YA SİKTİR GİT PEPE İZLE OROSPU EVLADI DEVRİM YAPTIGINIZI ZANNEDİYORSUNUZ

DUJmYJ-W0AARSdK.jpg

ŞANLI TÜRK ASKERİ EŞŞEKLERİ MEZARA GÖNDERİYOR DEVRİMCİLERİN ANASINI GÖTTEN SİKİYOR.

DUQtk1aW0AEPg2l.jpg

eşşekler ağlıyor qWE:QWEwq

DUPE3fCWkAEGV7c.jpg

eşşekler geberdi

132,381Konular
3,280,182Mesajlar
317,513Kullanıcılar
Üst Alt