ya yarram mec kim haksızsa onun anasını siker rahat olsanaYoldaşınında seninde amına koyim orospu çocuğu imhatimi kurucusu @Mectury sizin ananızı sikecektir bekleyin
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ya yarram mec kim haksızsa onun anasını siker rahat olsanaYoldaşınında seninde amına koyim orospu çocuğu imhatimi kurucusu @Mectury sizin ananızı sikecektir bekleyin
idi naxo paşold suda blad tı atsa blad çok mu anladın sikikAmına koduğumun evladı Türkçe konuşuyor Türke baş kaldırıyor beynini siktiğimin mezopotamya eşşeği anasını dağda ki farelere siktiren gavatın oglusun sen senin ben soyunu sopunu..
Kavga sesleri geliyor
bir de şey yap timindeki adamlara nickimi sor tanırlar he yavrum
golgeler.net/view->596596 tamam abicim sen bunu yap sonra gelZIRLAMAYIN LAN OROSPU ÇOCUKLARI DENİZ GEZMİŞİN KEMİKLERİ SIZLIYOR AMINA KODUGUMUN KAHBELERİ DEVRİM DEVRİM DİYE DOLAŞIYORSUNUZ Bİ BOK YAPTIĞINIZ YOK DONSUZ İPNELER O KÖRPE BACILARINIZI BİZE SALDINIZ KORKUDAN AMINA KODUGUMUN TİPSİZ PİÇLERİ
Sen nasıl dökük bir orospu çocuğusun gel diyorum gelmiyorsunSUS OROSPU ÇOCUĞU SUS YIKIK OROSPU EVLADI DENİZ GEZMİŞİN KEMİKLERİNİ SİKTİK TORUNLARINIDA SİKTİİK KEMİKLERİ SIZLIYOR OROSPU EVLATLARI ÇEGU VERAAA CUGU VEREAAAA DİYE DİYE GEBERİP GİDECEKSİNİZ VASIFSIZ İŞSİZ TİPSİZ VATANSIZ YURTSUZ OROSPU EVLATLARI DONSUZ İPNELER ANANIZIN AMINA KADAR GİRDİK HALEN DEVRİM DİYOSUNUZ NEREDE DEVRİM
Ya halaSENİN BEN ANANI SİKEYİM YALANCI OROSPU EVLADI SENİN GİBİ KANCIK İPNELER HAYAL KURAR AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA ZANNEDERMİŞ
hiç bu dalyarak için sikimi kımıldatamam@SydorTal sana havale ediyorum elim yoruldu biri beni bekliyor kanka hadi iyi uğraşmalar bu arada üniversiteliyim canım gel görüşellim beun denizcilik abilerine haber ver gelsinlerbakalım kime dayıyorsun arkanı
ha bu arada http://mirror-h.org/browse/1165847/ bunu da yaparsın boş zamanımda lamerlik yapıyorum senin gibi
![]()
haklısın yoldaş gel devam edelim şu govlara vurmayahiç bu dalyarak için sikimi kımıldatamam