Leviosa adlı bücürük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Leviosa adlı bücür artık haddini aştı. Dün satışımı baltalayıp küfür etmeye devam etti bugün kasten direk olarak bana spyChat'ten tekrar küfür etti. Ben kendisine kasten küfürlerim arınma gecesinde ettim fakat kendisi halen spychatte haddini aşarak bana küfürlerine devam ediyor. Bu scammer acilen formdan uzaklaştırılması lazım eğer kasten karşı tarafa edilen küfürden ban yemeyecekse bende kendisine anne katarak küfür etmeye başlayacağım forumda anne katarak edilen küfürden ban yemeyecekse bizde karşı tarafa direk olarak küfür edelim ozaman @Mectruy @Al Simmons @l33t

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210806-103927.jpg
    Screenshot_20210806-103927.jpg
    261.2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20210806-103920.jpg
    Screenshot_20210806-103920.jpg
    244.9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20210806-103933.jpg
    Screenshot_20210806-103933.jpg
    260.1 KB · Görüntüleme: 36

hacker0088

www.pompacilar.org
Rating - 100%
Leviosa adlı bücür artık haddini aştı. Dün satışımı baltalayıp küfür etmeye devam etti bugün kasten direk olarak bana spyChat'ten tekrar küfür etti. Ben kendisine kasten küfürlerim arınma gecesinde ettim fakat kendisi halen spychatte haddini aşarak bana küfürlerine devam ediyor. Bu scammer acilen formdan uzaklaştırılması lazım eğer kasten karşı tarafa edilen küfürden ban yemeyecekse bende kendisine anne katarak küfür etmeye başlayacağım forumda anne katarak edilen küfürden ban yemeyecekse bizde karşı tarafa direk olarak küfür edelim ozaman @Mectruy @Al Simmons @l33t
@Leviosa benim arkadaşım ona sataşmayın!

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Forumda sürekli bana anti davranışlar gösteriyor, acilen bu veletin formdan uzaklaştırılması lazım ve yaş sınırı getirilmedi gerek

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
Baban benim gibi laflar etmesiydin onları demezdim, kendi ailevi değerlerime kufur ettiğin ss'leri de koysan, karakter yoksunu report ettim adminler görünce ban yiyeceksin zaten Ailevi, değerlere küfürden.

NAO

mra'

SOYTARI
Rating - 100%
Arkadaş ne kavga dolu bu form ya, iyi ki birine bile karışmıyorum :D
Ğ

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
Forumda sürekli bana anti davranışlar gösteriyor, acilen bu veletin formdan uzaklaştırılması lazım ve yaş sınırı getirilmedi gerek
Stella V2, vakası senin her istediğin olmaz bu forum da, sen kimsin ki? Yaşın 20 de olsa, aklın mantığın yok, 10 da olsa yok.

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Baban benim gibi laflar etmesiydin onları demezdim, kendi ailevi değerlerime kufur ettiğin ss'leri de koysan, karakter yoksunu report ettim adminler görünce ban yiyeceksin zaten Ailevi, değerlere küfürden.
Ailene herhangi bir küfür etmedim bebeğim bana karakter yoksunu deme hakkın yok kaybol

Rating - 100%
bir ve ikinci resimlerde forum kurallarına aykırı bir küfür yok, 3. resimde de ban attırmayan ... demiş, ordaki küfürün de seninle bi alakası yok. satış baltalama konusuna gelince de @Al Simmons sana gereken açıklamayı yaptı, tekrar edeyim, orada satış baltalama diye bişey yok. başka bir yerde daha ucuza satılan bir ürün varmış ve onu tavsiye etmiş. normal bir durum. Adamla uğraşmayı kes.

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Ben kendisine kasten küfür etmiyorum ve kendisiyle iletişim kurmam isteğine rağmen halen anti davranışlar sergiliyor ve halen küfür ediyor üstelik ettiği anne İçerikli bir küfür de sslerde mevcut.

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
bir ve ikinci resimlerde forum kurallarına aykırı bir küfür yok, 3. resimde de ban attırmayan ... demiş, ordaki küfürün de seninle bi alakası yok. satış baltalama konusuna gelince de @Al Simmons sana gereken açıklamayı yaptı, tekrar edeyim, orada satış baltalama diye bişey yok. başka bir yerde daha ucuza satılan bir ürün varmış ve onu tavsiye etmiş. normal bir durum. Adamla uğraşmayı da kes.
Kanka adminleri yormak istemediğim için, şikayet konusu vb. Açmayacağım bunun için ama, boşa anlatmışsın arkadaş kıt.

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
Ben kendisine kasten küfür etmiyorum ve kendisiyle iletişim kurmam isteğine rağmen halen anti davranışlar sergiliyor ve halen küfür ediyor üstelik ettiği anne İçerikli bir küfür de sslerde mevcut.
At ss, baban benim falan diyen sen değil mıydın, ondan sonra ettmeye başladım ben, onda da forum kurallarını asmadim, lan sen nasıl yalancısın ne zaman annene küfür ettim, ss at.

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
bir ve ikinci resimlerde forum kurallarına aykırı bir küfür yok, 3. resimde de ban attırmayan ... demiş, ordaki küfürün de seninle bi alakası yok. satış baltalama konusuna gelince de @Al Simmons sana gereken açıklamayı yaptı, tekrar edeyim, orada satış baltalama diye bişey yok. başka bir yerde daha ucuza satılan bir ürün varmış ve onu tavsiye etmiş. normal bir durum. Adamla uğraşmayı kes.
Cümlelerini dikkate almıyorum. Arkadaşını savunmadan tüm yapılan açıklamaları dinlesen anlardın arkadaş. Orada ürünü ucuza satmıyor adam '' yalan'' fiyat veriyor. Benden hesap alınmaması için 125k 250 diyor fakat satıcı 600 diyor. Bu kasten bana yaptığı bir oyun olarak nitelendirirüm. Ayrıca arkadaşınla ilgilenmiyorum. Bana edip etmemesi önemli değil. Ailevi küfürlerin formda yeri yok.

Rating - 100%
Cümlelerini dikkate almıyorum. Arkadaşını savunmadan tüm yapılan açıklamaları dinlesen anlardın arkadaş. Orada ürünü ucuza satmıyor adam '' yalan'' fiyat veriyor. Benden hesap alınmaması için 125k 250 diyor fakat satıcı 600 diyor. Bu kasten bana yaptığı bir oyun olarak nitelendirirüm. Ayrıca arkadaşınla ilgilenmiyorum. Bana edip etmemesi önemli değil. Ailevi küfürlerin formda yeri yok.
aynen kardeşim leviosa benim arkadaşım ve sırf onu savunmak için yazıyorum Bbitmk:

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
Ss atıyım mi?

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
Eğer ben ss atarsam sana kanıt, sen forumu bırakıp gidecek mısın.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,525Konular
3,268,973Mesajlar
315,336Kullanıcılar
Üst Alt