Memnuniyet, Şikayet ve Öneri Değerlendirmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Forum çok güzel, çok iyi fakat beni rahatsız eden bir durum var örneğin: A kişi ile ben ayni gün kayıt olmamıza rağmen ona yönetim tarafından rütbe veriliyor,tik veriliyor ve foruma hiç emek vermediği takdirde... Bizim onlardan daha çok forumda vakit harcadığımiz,daha çok reaksiyon puanımız olduğu halde. Bu da beni rahatsız ediyor açıkçası.

Hocam Forum çok güzel, çok iyi fakat beni rahatsız eden bir durum var örneğin: A kişi ile ben ayni gün kayıt olmamıza rağmen ona yönetim tarafından rütbe veriliyor,tik veriliyor ve foruma hiç emek vermediği takdirde... Bizim onlardan daha çok forumda vakit harcadığımiz,daha çok reaksiyon puanımız olduğu halde. Bu da beni rahatsız ediyor açıkçası.
Onlar genelde torpilli kişiler oluyor kardeşim. Yapacak bir şey yok.

Kim onlar mesela

1-) Foruma eskisi gibi haftanın en iyi konuları sistemi gelebilir.

2-) Şuanki kullanılan rütbe dizaynları tamamen çöp benim görüşümce yazılar okunaksız eski rütbe dizaynı daha iyiydi.

3-) Foruma dark mode gelebilir, tıpkı eski temada olduğu gibi.

4-) Forumun apk versiyonu çıkabilir mobilden bağlantı yapınca takılmalar ve donmalar gerçekleşiyor.

5-) Bazı konularda 2x like alabilelim örnek olarak x kişisi insta hesap çalma diye konu açıyor binlerce react geliyor biz web hacking üzerine konu açınca 10 like geliyor bu 10 like 20 like olabilir yani bir kişi like tuşuna tıklayınca 2 like gelebilir 2x like gibi yani.

6-) Foruma shop eklentisi güzel olabilir.

7-) Ödüllü ctf yarışmaları düzenlenebilir, forum aktivitesi bakımından güzel sonuç alınabilir. Ödüllere örnek olarak vip veya 1k react fazladan vb.

8 -) Diğer arkadaşların dediği torpilli mavi tik ve react konusuna katılmıyorum, zaten o kişiler bir zamanlar foruma deliler gibi emek veren kişiler.

9-) Yeni açılan gezgin hesaplar 2 gün boyunca chate katılamasın.

10-) Mute özelliği gelmeli direk chat ban yerine mute atmak daha mantıklı.

11-) Forumda 7/24 aktif üyelere mute permi verilmeli nasıl olsa modlar veya adminler sürekli aktif olamıyor, güvendiğiniz kişilere bu perm verilebilir.

12-) Tik almak eskisi kadar zor değil artık 2 hafta boyunca tik istiyorum diyen üyelere direk tik veriliyor.

13-) Foruma deface puanı gibi bir özellik gelebilir; Örnek veriyorum com uzantılı bir siteye index basınca 5 puan gov uzantılı siteye index basınca 10 puan gibi bu sayede forumda webciler artar, şöyle örnek vereyim web ile alakası olmayan birisi bile deface puanı kasmak için web hacking üzerine yönelir araştırmalar yapar bu hem foruma katkı sağlar hemde forumda sürekli açılan instagram hesap çalma konularını azaltmaya yarar.

14-) Ban yemek zorlaşabilir örnek 6 warn da ban yiyoruz bu 10 a çıkabilir.

15-) Forum neredeyse 100k üyeye ulaştı, bu yüzden rütbe atlamak zorlaşabilir.

16-) 40k üye olduğumuzda teşekkür konusu açılmıştı belki hatırlarsınız bunu 90k veya 100kda tekrardan yapabiliriz gayet güzel olabilir ve üyelerede sürpriz olur nasıl olsa @Mectruy gibi bu işe yıllarını vermiş birisi tarafından tebrik edilebilmek gerçekten onur verici.

Aklıma gelirse devamını paylaşırım, beni dikkate alanlara şimdiden teşekkürler umarım açıklayıcı olmuştur, iyi forumlar.

-Revonzy

1-) Foruma eskisi gibi haftanın en iyi konuları sistemi gelebilir.

2-) Şuanki kullanılan rütbe dizaynları tamamen çöp benim görüşümce yazılar okunaksız eski rütbe dizaynı daha iyiydi.

3-) Foruma dark mode gelebilir, tıpkı eski temada olduğu gibi.

4-) Forumun apk versiyonu çıkabilir mobilden bağlantı yapınca takılmalar ve donmalar gerçekleşiyor.

5-) Bazı konularda 2x like alabilelim örnek olarak x kişisi insta hesap çalma diye konu açıyor binlerce react geliyor biz web hacking üzerine konu açınca 10 like geliyor bu 10 like 20 like olabilir yani bir kişi like tuşuna tıklayınca 2 like gelebilir 2x like gibi yani.

6-) Foruma shop eklentisi güzel olabilir.

7-) Ödüllü ctf yarışmaları düzenlenebilir, forum aktivitesi bakımından güzel sonuç alınabilir. Ödüllere örnek olarak vip veya 1k react fazladan vb.

8 -) Diğer arkadaşların dediği torpilli mavi tik ve react konusuna katılmıyorum, zaten o kişiler bir zamanlar foruma deliler gibi emek veren kişiler.

9-) Yeni açılan gezgin hesaplar 2 gün boyunca chate katılamasın.

10-) Mute özelliği gelmeli direk chat ban yerine mute atmak daha mantıklı.

11-) Forumda 7/24 aktif üyelere mute permi verilmeli nasıl olsa modlar veya adminler sürekli aktif olamıyor, güvendiğiniz kişilere bu perm verilebilir.

12-) Tik almak eskisi kadar zor değil artık 2 hafta boyunca tik istiyorum diyen üyelere direk tik veriliyor.

13-) Foruma deface puanı gibi bir özellik gelebilir; Örnek veriyorum com uzantılı bir siteye index basınca 5 puan gov uzantılı siteye index basınca 10 puan gibi bu sayede forumda webciler artar, şöyle örnek vereyim web ile alakası olmayan birisi bile deface puanı kasmak için web hacking üzerine yönelir araştırmalar yapar bu hem foruma katkı sağlar hemde forumda sürekli açılan instagram hesap çalma konularını azaltmaya yarar.

14-) Ban yemek zorlaşabilir örnek 6 warn da ban yiyoruz bu 10 a çıkabilir.

15-) Forum neredeyse 100k üyeye ulaştı, bu yüzden rütbe atlamak zorlaşabilir.

16-) 40k üye olduğumuzda teşekkür konusu açılmıştı belki hatırlarsınız bunu 90k veya 100kda tekrardan yapabiliriz gayet güzel olabilir ve üyelerede sürpriz olur nasıl olsa @Mectruy gibi bu işe yıllarını vermiş birisi tarafından tebrik edilebilmek gerçekten onur verici.

Aklıma gelirse devamını paylaşırım, beni dikkate alanlara şimdiden teşekkürler umarım açıklayıcı olmuştur, iyi forumlar.

-Revonzy
1- mantıklı gelebilir
2- #
3- Şuan zaten dark mode de forum / gündüz modu vardır kaldırdık.
4- Forumun apk değil de mobil uygulaması çıkması lazım ama hem maliyetli hem de zahmetli iş. Fakat elbet yapılacak.
5- Bu özellik kategoriye göre düzenlenebiliyorsa olabilir.
6- Olabilir.
7- Olabilir @Nobody & @Mectruy cem abi yapabilir.
8- Haklısın.
9- Saçma.
10- Mute özelliği mevcut ama kullanmıyoruz çee
11- Olmaz.
12- Tike düzenleme getireceğiz.
13- Gelebilir.
14- Ban yemek zor zaten biz inisiyatif göstermesek günde 20 kişi banlanır.
15- Rütbeler zorlaştırılacak.
16- 100k'da Cem abi tekrar açar çee

Öncelikle merhaba şimdi ben yazayım siz karar verin.

Gereksiz saçma sapan konuya kilit vuruluyor kilit vuruluyordan kastım yorum + beğeni isteniyor buna çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum.

Ve her konuya değil de önemli konulara yorum beğeni gelmesini istiyorum çünkü o insanın foruma katkısı emeğini göstermiş olur bu şekilde devam ederse :/ herkes eşit olmuş olur

Ve her konuya da yararlı gerekli yorum yapılsa güzel olur saçma sapan random vs şeyler düzeni bozmuş oluyor :)) şimdilik bu kadar aklıma geldikce söylerim.

Foruma tasarımsal olarak soluk getirecek 4-5 adet plugin mevcut. Bunların eklenmesi forumda kişiselleştirmeyi çok çok öne katlar.
Spy-Trade sistemi getirilmeli ki insanlar kime güvenip güvenemeyeceğini anlasın.
Rütbesi yüksek olanlara veya daha aklı başında olanlara özel bir chat alanı açılmalı, çünkü ana chat alanı gerçekten çöp.
Şu an aklıma gelenler bunlar, bunlar olursa forum daha iyi olabilir diye düşünüyorum

Foruma tasarımsal olarak soluk getirecek 4-5 adet plugin mevcut. Bunların eklenmesi forumda kişiselleştirmeyi çok çok öne katlar.
Spy-Trade sistemi getirilmeli ki insanlar kime güvenip güvenemeyeceğini anlasın.
Rütbesi yüksek olanlara veya daha aklı başında olanlara özel bir chat alanı açılmalı, çünkü ana chat alanı gerçekten çöp.
Şu an aklıma gelenler bunlar, bunlar olursa forum daha iyi olabilir diye düşünüyorum
Haklısınız. SpyEscrow aktif olabilir yönetici olarak herkese yardımcı olabilirim.

Th3mol ve martien e sadece uyari puani vermissiniz ben küfür ettigimde direk ban yiyorum puan bile vermeden direk. Her neyse boşver bir şey değişmeyecek zaten
direkt ban yememişsin birikmiş uyarı puanların yüzünden sistem tarafından banlanmışsın.
1611533049105.png

gezgin rütbesini geçmek için aranan 150 like boş konu açmaya itiyor.
konularda üyelerin konuyu görmemiz için yorum istemesi bencilce ve dolaşımı yavaşlatıyor.
150 like ve 150 mesaj istiyoruz fakat boş konu açmanız gerektiği nerede yazıyor? günlük mesaj ve like sınırı bulunmamaktadır forumda 5 saatte kasılabilecek bir istatistik bu, gün sınırı da foruma alışabilmeniz için var yoksa 1 2 günde herkes supreme olurdu!

Forum gayet güzel ama aslında konuları kişileştirebilseydik çok daha güzel olurdu mesela artık ben instagram hack görmek istemiyorsam onu ayarlayabilseydim gibi gibi. Daha verimli vakit geçirirdik
https://spyhackerz.org/forum/search/?type=post bu adresten aramak istediğin konuları filtreleyebilirsin.
Konu silme gelmeli elim deyiyor yanlışıkla konu açıyorum veya hide alamıyorum çok oluyor bu şekilde
konu düzenleme sınırı şuan 5 dakika fakat bu süreyi uzatacağım teşekkürler.
Konu Önizlemesi paylaşmadan önce Konuyu ön izleyebilelim konuyu hide alamadık mı o düşünce oluyor
konu önizleme mevcuttur editör barın en sağında bulunmaktadır.
Yeni üye olmuş gezginlere kesinlikle direkt chatte konuşma izni verilmemeli forumda hiç bir araştırma yapmadan direkt chatte yardım dilenen insan doluyor, eğer chatti yeni gelen üyelere örneğin 1 haftalığına kapatırsanız hem o adam forumda araştırma yapmak zorunda kalıcak forumda ki etkileşim artıcak hem de chat ortamı bi nebzede olsa sağlıklı bir ortam kazanıcak
Bu konunun gezginlerle ilgili olmadığına emin olduk çünkü yüksek rütbeli arkadaşlar da bazen çizgiyi aşabiliyor. Tek yolu rahatsız edici üyeler hakkında yönetime rapor gönderip beklemek, yapmanız gereken başka bir şey yok.
Bana da bir cevap be İntelligence ne dersin kalkacak mı torpil olayı ?
Torpil diye bir şey yok. Torpile ben ve Mectruy izin vermiyoruz. Daha önce yapan adminler de kıçlarına baka baka forumdan gittiler.
telefonda site inanılmaz kasıyor bi apk yükleyip koysanız ayrıca çok zor kullanışlı konu açma kısmında beğenme şeyini bile ekleyemiyorum biraz daha basit arayüz olsa
pagespeed optimizasyonları yapılacak bu planladığımız bir şey.

Saygı ? kendi düşüncemi belirtiyorum ama çoğu gezgin bu durumlarda forumdan soğutulduğunu düşünüyorum daha çok foruma kazandırılması için adım atılmalı, forumda hayalet gibi geziniyoruz takıp umursayan kimse yok, haksız mıym
Hayaletleri kim takar? hiç kimse. Görünmez olman bizim problemimiz değil ki. Ben de gezgin olarak başladım bak şuan ownerim. Nasıl oldu dersen; bağlılık, istikrarlı çalışma ve sabır ile.
Forumun ortamı güzel ama eskisi gibi web uygulamalarını hackleme gibisinden konular yok. Artık herkes kolay para peşinde kimse teknik istemiyor. Bir şey diyemem saygı duyarım. Sadece forumun kuruluş amacı dışına çıkmış oluyoruz. Şuan foruma bilişim forumu olarak bakıyorum..
Bu artık Spyhackerzin değil tüm Türkiyenin sorunu olmuş durumda. ne yazık ki yeni nesil bu yönde ilerliyor ve Spyhackerz sadece buna ayak uyduruyor.
daha güzel forum konuları olabilir
Bu üyelerin elinde fakat sağlam konular açanlar için teşvik edici yenilikler getireceğiz.
Hocam Eski Emektar Rengini yapmayın bence bugün yaptıgınız rengi yapın hem mavi tik gözüküyor hem de rengi çok hoş
Renk aynı sadece parıltıyı kaldırdım fakat chatte çok mızmızlanıldığı için eski haline çevirdim. Çoğunluğun istediği olur.

Bazen konu açtığımızda konuyu gizlemeyi unutuyorum herkezin basına gelebilir konu açma yerine bir buton gelse konu gizle yada açık yap diye bazen çok güzel bir konu acila bilir ama konuyu gizlemeyi unuturlar kimsede konuyu gizlemedigimiz zaman like yada yorum yapmıyor büyüzden rütbe atlamamiz daha yavaş oluyor ve form da zaten eksik yok birde konulara rütbemiz yetimiyor bununda düzeltilse cok iyi olur cok güzel bir konu görüyorum işime yarıyacak rütbem yetmiyor (sadece öneri ve fikir lütfen kimse yorumuma abuk subuk yorumlar yapmasın)
Konuları düzenleme süresi var bu süre yetersiz geldiği için süreyi uzatacağım. Konuları rütbenden dolayı görememenin bir sebebi var bu bir hata değil. Emek hırsızlığının önüne geçmek için yapılmış bir şey.

Yav şu forum banner'ıda gelse ana sayfaya gitmekte mobilde zorluk yaşıyoruz.

@Nobody @Mectruy @Gençtürk @SpyAdmin @CrowZ @Demiя @İntelligence
sol üstteki logoya tıklayıp ana sayfaya dönebilirsin.
Forma sesli konuşma bir yeri ola bilir discord gibi mesela kişisel yada toplu olarak bazen yazarak değilde konuşarak işleri halletmek daha iyidir gibi tabiki size kalmış bişey öneri sadece
Discorda pek sıcak bakmıyoruz.
renkler değişebilir ayrıca kurallar kısmı biraz daha açıklayıcı olabilir forumda yeni olanlar kurallarda yazmayan sorunlarla karşılaşıyor
Ne gibi sorunlar? Bunları yazarsan daha iyi olur.
Yeni, güzel bi tema gelsin
Temayı yeni değiştirdik sadece üstünde oynama yapmadık. Default hali şuan yani. Çok yakında düzenlemeler olacak uzunca bir süre yeni tema düşünmüyoruz.
Her hafta yarışma gele bilir mesele 1 hafta en çok konu açan yada 1 hafta içersine en güzel logo tasarım yada 1 hafta en çok like alan yada yorum alan böyle bir tatlı bir yarışma olsa ona özelde bir alan olsa orda 1 2 3 diye sıralı olarak koysalar ve her hafta değişse güzel olur bence hem herkez arasında bir tatlı bir yarışma ve herkez orda olmak için konu açsa form da herkez birbirine bildiğini öğretmiş olur bence düşünülmesi gereken bir öneri
Yarışma fikri güzel, değerlendiriyoruz.
Yazıldı mı bilmiyorum fakat forumda tonlarca boş konu ve tekrarlanan konu var. Mutlaka ki aynı konuları ya da boş olanları süzgeçliyorsunuzdur fakat bitmiyor. Adam başlığa yazmış rütbesi de var inandırıcı bir giriyorsun hep bilinen bir şey. Saçma sapan konular açarak rütbe atıyorlar. Bunun önüne nasıl geçeriz bilmiyorum ama eminim bir fikri olan vardır. Geri kalan her şey normal forumda. İyi forumlar dostlar
konuyu raporlarsan adminler inceleyip boş konu açan üyenin o konudan topladığı like sayısını düşürürler böylece yükselmiş olsa bile rütbesi geri alınır.

Bir kaç kişi gördüm yanlış hatırlamıyorsam varius isimli birisiydi warius da olabilir.
Aga rahatsızlık vermek olmasın ama hayırdır senin bana karşı bi karın agrın mı var ikidir laf atıyorsun geçen chatte bu warius nasi master olur aq demişsin supreme olan var onlara niye göz dikmiyorsun benim hakkımda birdaha boş boş konuşma cem abiden rica ettim gün eksikti rütbemi verdi cem abi elleriyle benim rütbemi veriyorsa sana ne oluyor bilader sana ne oluyor 🤔

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır böyle bir konu açmıyorduk bugün açmaya karar verdim.

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Eğer memnun değilseniz sebeplerini yazmanızı rica ediyorum.

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Gençtürk @CrowZ @Demiя @İntelligence

eski rank tasarımları gayet iyiydi şu anki rank tasarımla çok kaba duruyor birde yazılar okunmuyor nerdeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,885Konular
3,272,279Mesajlar
316,473Kullanıcılar
asd2971180Son Üye
Üst Alt