1-) Foruma eskisi gibi haftanın en iyi konuları sistemi gelebilir.
2-) Şuanki kullanılan rütbe dizaynları tamamen çöp benim görüşümce yazılar okunaksız eski rütbe dizaynı daha iyiydi.
3-) Foruma dark mode gelebilir, tıpkı eski temada olduğu gibi.
4-) Forumun apk versiyonu çıkabilir mobilden bağlantı yapınca takılmalar ve donmalar gerçekleşiyor.
5-) Bazı konularda 2x like alabilelim örnek olarak x kişisi insta hesap çalma diye konu açıyor binlerce react geliyor biz web hacking üzerine konu açınca 10 like geliyor bu 10 like 20 like olabilir yani bir kişi like tuşuna tıklayınca 2 like gelebilir 2x like gibi yani.
6-) Foruma shop eklentisi güzel olabilir.
7-) Ödüllü ctf yarışmaları düzenlenebilir, forum aktivitesi bakımından güzel sonuç alınabilir. Ödüllere örnek olarak vip veya 1k react fazladan vb.
8 -) Diğer arkadaşların dediği torpilli mavi tik ve react konusuna katılmıyorum, zaten o kişiler bir zamanlar foruma deliler gibi emek veren kişiler.
9-) Yeni açılan gezgin hesaplar 2 gün boyunca chate katılamasın.
10-) Mute özelliği gelmeli direk chat ban yerine mute atmak daha mantıklı.
11-) Forumda 7/24 aktif üyelere mute permi verilmeli nasıl olsa modlar veya adminler sürekli aktif olamıyor, güvendiğiniz kişilere bu perm verilebilir.
12-) Tik almak eskisi kadar zor değil artık 2 hafta boyunca tik istiyorum diyen üyelere direk tik veriliyor.
13-) Foruma deface puanı gibi bir özellik gelebilir; Örnek veriyorum com uzantılı bir siteye index basınca 5 puan gov uzantılı siteye index basınca 10 puan gibi bu sayede forumda webciler artar, şöyle örnek vereyim web ile alakası olmayan birisi bile deface puanı kasmak için web hacking üzerine yönelir araştırmalar yapar bu hem foruma katkı sağlar hemde forumda sürekli açılan instagram hesap çalma konularını azaltmaya yarar.
14-) Ban yemek zorlaşabilir örnek 6 warn da ban yiyoruz bu 10 a çıkabilir.
15-) Forum neredeyse 100k üyeye ulaştı, bu yüzden rütbe atlamak zorlaşabilir.
16-) 40k üye olduğumuzda teşekkür konusu açılmıştı belki hatırlarsınız bunu 90k veya 100kda tekrardan yapabiliriz gayet güzel olabilir ve üyelerede sürpriz olur nasıl olsa
@Mectruy gibi bu işe yıllarını vermiş birisi tarafından tebrik edilebilmek gerçekten onur verici.
Aklıma gelirse devamını paylaşırım, beni dikkate alanlara şimdiden teşekkürler umarım açıklayıcı olmuştur, iyi forumlar.
-Revonzy