İki de bir ne olm Küfür edenle isminiz benzerdi altlı üstlü kaldırdım zaten banını ne kinin varmış bana LQĞLSĞDKWĞALAŞaga durduk yere iki de bir de banlıyor bu beni @CrowZ
İki de bir ne olm Küfür edenle isminiz benzerdi altlı üstlü kaldırdım zaten banını ne kinin varmış bana LQĞLSĞDKWĞALAŞaga durduk yere iki de bir de banlıyor bu beni @CrowZ
şeytana sövdüm diye banlamıştın ya haniİki de bir ne olm Küfür edenle isminiz benzerdi altlı üstlü kaldırdım zaten banını ne kinin varmış bana LQĞLSĞDKWĞALAŞ
Bu nedenle birini banladığımı hatırlamıyorum,şeytana sövdüm diye banlamıştın ya hani
Hee tamam Dilay vardı ona ithafen sövmüştün tamam hatırladım.Bu nedenle birini banladığımı hatırlamıyorum,
Sana özel banlamıyorum, Bizim olmasa da başkasının Dini kutsalı, 2. Ban da araya gittin 😂şeytana sövdüm diye banlamıştın ya hani
Ben senin inandığın Tanrıya sövsem bu etik bir şey mihaha şeytana sövmek ban sebebi mi İlk Defa duydum. D
Bu güzel yorumun için Teşekkür ederizAylar Aylar önceki spydan eser yok herkes hak ettiği yerde yöneticiler ilgili egoist değil, hak ettiği için oradalar , yenilikler gelmiş bu spycoin olayı filan 10 numara düşünülmüş bence ben çok memnun kaldım şahsen keyifle vakit geçiriyorum.
mavi tik istiyorumm hocammmmm
Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Eğer memnun değilseniz sebeplerini yazmanızı rica ediyorum.
Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.
Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.
Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.
@Mectruy @Nobody
@Roselly @CrowZ @Castiel @Code Black @Al Simmons @F
Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.
Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.
Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.
@Mectruy @Nobody
Hâla aynı fikirdeyimTelegram için coin bot konuları yasaklanabilir. Yasaklanmayacaksa gerçek kanıt şartı koyulabilir.
Yardım konuları açanlar hep Yardım gibi başlık kullanıyor ve ne yardımı istediklerini bilemiyoruz, başlıklar detaylı olabilir.
Yeni hesap açanlar Chat kuralları sayfasını okumadan siteye erişim sağlayamasın. Bunu sağlayan eklentiler vardı galiba.
AynenHer gezginin forum kurallarını okuması gerek, pop-up olarak çıkabilir karşılarına her gün aynı sorular devam ediyor, cc yasak diyoruz chatte konu olmadığında eğer 1 gezgin varsa cc konusu açılıyor. Chat moderatörlerinin denetimi daha sık olmalı.
Ben kendi görüşümü söylüyorum yani buraya gelen kullanıcıların çoğu zaten sosyal medya konuları için geliyor ve bu konulara kısıtlama getirilirse bence güzel olmaz yani bu benim fikrimHeryer instagram konularıyla doldu, işe yarar konular artık bulunmuyor ve sosyal medya konuları
kadar önemsenmedikleri için ana sayfada bile kalmıyorlar. ve artık sosyal medya konuları kendilerini tekrar etmeye bile başladı buna bi kısıtlama falan getirilemez mi ?
Şöyle birşey getirilebilir mesela konularda yorumu başa tutturma bence çok ise yarar bir düşünmelisiniz yinede bu sadece bir fikir inşallah öyle birşey olur
@Mectruy @Nobody
Her gezginin forum kurallarını okuması gerek, pop-up olarak çıkabilir karşılarına her gün aynı sorular devam ediyor, cc yasak diyoruz chatte konu olmadığında eğer 1 gezgin varsa cc konusu açılıyor. Chat moderatörlerinin denetimi daha sık olmalı.
Bazı konuları veya yorumları bildiriyorum küfür veya aynı konu açıldığı için ama bana herhangi bir geri bildirim gelmiyor. Konu silindi mi halledildi mi vb. hiçbir şey gelmiyor bazı zamanlar.
@Mectruy @Nobody
Satış yapabilmek için en az şu rütbede olunmalıdır diye kural gelmesi şart ki ileride çok dolandırıcılık olayları yaşanmasın.