Önemli Memnuniyet, Şikayet ve Öneri Değerlendirmesi

Rating - 0%
Hayır Değil Tabi ki de Ama Söz Konusu Şeytan Olunca Bütün Dinler Aynı Yönde Şeytan Uğursuz Kötü Lanet Bir Yaratık

CrowZ 

Rock & Davranış Bilimi
Rating - 0%
Aylar Aylar önceki spydan eser yok herkes hak ettiği yerde yöneticiler ilgili egoist değil, hak ettiği için oradalar , yenilikler gelmiş bu spycoin olayı filan 10 numara düşünülmüş bence ben çok memnun kaldım şahsen keyifle vakit geçiriyorum.
Bu güzel yorumun için Teşekkür ederiz :)

Rating - 0%

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?
Eğer memnun değilseniz sebeplerini yazmanızı rica ediyorum.

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Nobody
@Roselly @CrowZ @Castiel @Code Black @Al Simmons @F
mavi tik istiyorumm hocammmmm

Rating - 0%

Bu konunun altına Forumumuzda olması veya olmaması gerekenleri ayrıca forumdan memnun musunuz?

Ayrıca şikayetlerinizi de yazın mutlaka kısa sürede çözüm bulunsun herkes rahatlasın.

Tüm Forum Yöneticileri yazdıklarınızı tek tek okuyacak ve çözüm üretmeye çalışacaktır lütfen detaylı olarak yazın ki kısa sürede kesin çözümler üretilebilsin.

Bundan sonra her ayın 24'ünde böyle bir konu açıp durum değerlendirmesi yapacağım amacım herkesin sevdiği bir ortam oluşturmak.

@Mectruy @Nobody

Rating - 100%
Telegram için coin bot konuları yasaklanabilir. Yasaklanmayacaksa gerçek kanıt şartı koyulabilir.

Yardım konuları açanlar hep Yardım gibi başlık kullanıyor ve ne yardımı istediklerini bilemiyoruz, başlıklar detaylı olabilir.

Yeni hesap açanlar Chat kuralları sayfasını okumadan siteye erişim sağlayamasın. Bunu sağlayan eklentiler vardı galiba.

Rating - 100%
Telegram için coin bot konuları yasaklanabilir. Yasaklanmayacaksa gerçek kanıt şartı koyulabilir.

Yardım konuları açanlar hep Yardım gibi başlık kullanıyor ve ne yardımı istediklerini bilemiyoruz, başlıklar detaylı olabilir.

Yeni hesap açanlar Chat kuralları sayfasını okumadan siteye erişim sağlayamasın. Bunu sağlayan eklentiler vardı galiba.
Hâla aynı fikirdeyim

МУККА 

Fransa Cezaevi
Rating - 100%
Her gezginin forum kurallarını okuması gerek, pop-up olarak çıkabilir karşılarına her gün aynı sorular devam ediyor, cc yasak diyoruz chatte konu olmadığında eğer 1 gezgin varsa cc konusu açılıyor. Chat moderatörlerinin denetimi daha sık olmalı.

Rating - 0%
Heryer instagram konularıyla doldu, işe yarar konular artık bulunmuyor ve sosyal medya konuları
kadar önemsenmedikleri için ana sayfada bile kalmıyorlar. ve artık sosyal medya konuları kendilerini tekrar etmeye bile başladı buna bi kısıtlama falan getirilemez mi ?

Rating - 0%
Heryer instagram konularıyla doldu, işe yarar konular artık bulunmuyor ve sosyal medya konuları
kadar önemsenmedikleri için ana sayfada bile kalmıyorlar. ve artık sosyal medya konuları kendilerini tekrar etmeye bile başladı buna bi kısıtlama falan getirilemez mi ?
Ben kendi görüşümü söylüyorum yani buraya gelen kullanıcıların çoğu zaten sosyal medya konuları için geliyor ve bu konulara kısıtlama getirilirse bence güzel olmaz yani bu benim fikrim

Rating - 0%

@Mectruy @Nobody
Şöyle birşey getirilebilir mesela konularda yorumu başa tutturma bence çok ise yarar bir düşünmelisiniz yinede bu sadece bir fikir inşallah öyle birşey olur

Rating - 100%

@Mectruy @Nobody
Bazı konuları veya yorumları bildiriyorum küfür veya aynı konu açıldığı için ama bana herhangi bir geri bildirim gelmiyor. Konu silindi mi halledildi mi vb. hiçbir şey gelmiyor bazı zamanlar.
Genellikle ise geri bildirim geliyor fakat hiçbir şey yazılmamış. Sadece şu yazıyor;
Son raporunuz çözüldü "konuadi"
Silindi mi fln bir bilgi yok. Sadece bunun düzelmesini istiyorum. Yada bilgi verilmesini.

Durden

existence is not real.

SOYTARI
Rating - 100%
Satış yapabilmek için en az şu rütbede olunmalıdır diye kural gelmesi şart ki ileride çok dolandırıcılık olayları yaşanmasın.

Rating - 0%
merhabalar,

ben öğrenciyim. sitenizde bulunan eğitim videoları kısmına bir türlü yetkimden dolayı erişemiyorum.
1-hangi koşulları tamamladığımda erişim sağlayabileceğim.
2- bu zamanda böyle erişim kolaylığı varken neden ulaşabileceğimiz bilgiye 3 5 kişi erişiyor. ki onlarda çoğu bakmıyor indirip siliyor.
3- bahsettiğim konular (python ve yabancı dil kursları üniversite için)sadece eğitim konuları diğer bölümlerden yine ücretle satış yapın tabiki sizde kazanacaksınız.
4- gerçekten dolu bir site fakat üyelik sistemi çok kötü. bundan dolayı gelip forumda takılacak kişi bile gelmiyor. üye olup gidiyor.

rica ediyorum bu konuyu gözden geçirmenizi. eğitim önemli..

iyi çalışmalar dilerim..

slowerkev3

O Bir Defacerr.
Rating - 100%
Merhaba hocam siz ile forum hakkında düşündüklerimi paylaşmak isterim ilk öncelikle forum velet dolu bu biraz üzücü ama neyse yani bu bir hack formu olduğu için siber güvenlik alanındaki konular daha yaygın olmalıdır her gün bakıyorum instagram instagram instagram artık instagram ile ilgili konuların paylaşılması yasak olmalı bence bide forumdaki lamerlerin çocuğu prim kasmak için forumda daha önceden paylaşılmış konuları coinli açıyorlar tabi biz meraklı halkız kendimizi bakmak zorundaymışız gibi görüyoruz ve hemen atlıyoruz aha gitti 15 kredi geçmiş olsun yani söylemek istediğim bu tür prim kasan kişilere engel olmalısınız aynı konuyu açanları banlayın gitsin hocam affetmeyin özellikle eğitim setleri alanında herkes aynı konuyu açıyor bugün bir tane daha prim tuzağına düştüm ama cevabımı da verdim konu sahibi olan kişiye, biraz ağır oldu ama hak ettiğini düşünüyorum hocam söylediklerim 1 dk da olsa sizi düşündürdüyse hiç durmayın o zaman söylediklerimi yapın siber güvenlik alanında Spyhackerz formunu bir numaraya çıkara biliriz hocam siz bize arka çıkın biz her gün bildiklerimizi Spyhackerz üyeleri ile paylaşırız düşündüklerim bunlardı kendinize iyi bakın.

@Nobody @Mectruy @Al Simmons

131,581Konular
3,269,332Mesajlar
315,459Kullanıcılar
nenelinhoSon Üye
Üst Alt