[SADECE VİP’E] Premium Body (Workout) Antrenmanları 36GB

Rating - 0%
gördüm onu da nerede yayınladıkları bunlar uzaktan antrenörlükte yanında verilenler filan mı
Yok normal program spor salonunda, evde dambıllarla yapabileceğin hareketler. Uzaktan eğitim de var ama bazıları spor salonu aletleri içeriyor. Klasik program işte bazıları paralı, sızdırılmış.

Lav3y

https://t.me/lav3y
Rating - 0%
Uzaktan eğitim de var ama bazıları spor salonu aletleri içeriyor.
uzaktan antrenörlük zaten antrenörün senin amacına ya da formuna göre beslenme ve antrenman programı yazması knk alet var zaten işte bu antrenörlükte bazen yeni başlayanlar için böyle pdfler veriliyor yanında hareketlerin nizami yapılışı hangi kas gruplarını etkilediği vs işte onlardan mı bunlar diye sormuştum

Rating - 0%
uzaktan antrenörlük zaten antrenörün senin amacına ya da formuna göre beslenme ve antrenman programı yazması knk alet var zaten işte bu antrenörlükte bazen yeni başlayanlar için böyle pdfler veriliyor yanında hareketlerin nizami yapılışı hangi kas gruplarını etkilediği vs işte onlardan mı bunlar diye sormuştum
Ha yok kanka o değil programı vermiş hareket adlarını da vermiş, yapılışına internetten bakabilirsin.

131,566Konular
3,269,224Mesajlar
315,428Kullanıcılar
adam123aSon Üye
Üst Alt