Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aranıza yeni katıldım önceden ayyıldız tim deydim site hack üzerine birçok site deface ettim sonra Mehmet ishak telli noyan paşa ile tanıştım hergün site hackleyip index basıyordum ve kendi hacklediklerime onların namlarını yazmak zoruma gidiyordu ve yaprıkları bazı işler var hakikaten korkuyorum ayrılmak istedim telli arayıp ağzı alınmayacak küfürler hakaretler ve tehditlerde bulundu. İşin kötü tarafı ailem bilse iş kötü olucağından polisede gidemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Aralarınada dönmek istemiyorum onlara köle olmakta istemiyorum. Lütfen yardım edin .
Eğer gerçeksen kardeşim yardım edeceğiz sana gerçek olduğunu kanıtlarsan buradayız.

Arkadaşlar birbirinin ailesine sövenin birdaha görürsem direk üyeligini silicem sorununuz varsa ilkel insanlar gibi konuşarak cözün konuşmak yerine birbirinize sövüp duruyorsunuz
Reis insan öyle rahatlıyor
Görmedin mi iki üç tane katıksız gerizekalı forumdaki bu kadar insanı kandırdı küçük düşürdü mal etti.
Bunun gibi yavsaklara canım cicim mi diyecez ? Veya devrem mi diyelim ?

Reis insan öyle rahatlıyor
Görmedin mi iki üç tane katıksız gerizekalı forumdaki bu kadar insanı kandırdı küçük düşürdü mal etti.
Bunun gibi yavsaklara canım cicim mi diyecez ? Veya devrem mi diyelim ?
devrem nedir kardeşim burasi askeriyemi :) normal konuşarak çözebilirsiniz yorumlara baktim küfürden başka birşey yok konuyu anlayamadim ö yüzden herkes kanitlarla gelsin buraya (screnshot, belge , vs) ne var yok dökün ve küfürsüz anlatin bakalim kim hakli kim yanliş

devrem nedir kardeşim burasi askeriyemi :) normal konuşarak çözebilirsiniz yorumlara baktim küfürden başka birşey yok konuyu anlayamadim ö yüzden herkes kanitlarla gelsin buraya (screnshot, belge , vs) ne var yok dökün ve küfürsüz anlatin bakalim kim hakli kim yanliş
Reis ben bunları akose yaptı vatanhackeri yaptı dedikten sonra konuya köpek gibi damladılar bundan daha belirgin kanıt mı var ?

Olm forumca biz salağız 24 yasındaki adam 15 yaşındaki çocuğa abi çekerken anlamanız gerekirdi onun kılıç arslan olmadığını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,819Konular
3,271,662Mesajlar
316,286Kullanıcılar
dark1508Son Üye
Üst Alt