Eğer gerçeksen kardeşim yardım edeceğiz sana gerçek olduğunu kanıtlarsan buradayız.Aranıza yeni katıldım önceden ayyıldız tim deydim site hack üzerine birçok site deface ettim sonra Mehmet ishak telli noyan paşa ile tanıştım hergün site hackleyip index basıyordum ve kendi hacklediklerime onların namlarını yazmak zoruma gidiyordu ve yaprıkları bazı işler var hakikaten korkuyorum ayrılmak istedim telli arayıp ağzı alınmayacak küfürler hakaretler ve tehditlerde bulundu. İşin kötü tarafı ailem bilse iş kötü olucağından polisede gidemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Aralarınada dönmek istemiyorum onlara köle olmakta istemiyorum. Lütfen yardım edin .
En sevdiğim şarkı be <3
Reis insan öyle rahatlıyorArkadaşlar birbirinin ailesine sövenin birdaha görürsem direk üyeligini silicem sorununuz varsa ilkel insanlar gibi konuşarak cözün konuşmak yerine birbirinize sövüp duruyorsunuz

devrem nedir kardeşim burasi askeriyemiReis insan öyle rahatlıyor
Görmedin mi iki üç tane katıksız gerizekalı forumdaki bu kadar insanı kandırdı küçük düşürdü mal etti.
Bunun gibi yavsaklara canım cicim mi diyecez ? Veya devrem mi diyelim ?
cedkan abi olayı biliyomu kardeşim ?qweqwAilemle tehdit ediyorlar ve telli küfür edince bende ona küfür ettiğimden dolayı savcılığa vereceğini söyledi hem haksızlık yapıp hemde haklı gibi davranmasına karşılık hiçbirşey yapamıyorum danışacak kimsem yok
cedkan abi olayı biliyomu kardeşim ?qweqw
Reis ben bunları akose yaptı vatanhackeri yaptı dedikten sonra konuya köpek gibi damladılar bundan daha belirgin kanıt mı var ?devrem nedir kardeşim burasi askeriyeminormal konuşarak çözebilirsiniz yorumlara baktim küfürden başka birşey yok konuyu anlayamadim ö yüzden herkes kanitlarla gelsin buraya (screnshot, belge , vs) ne var yok dökün ve küfürsüz anlatin bakalim kim hakli kim yanliş
Free i bedava değilde ÖZGÜRLÜK Anlamında Kullanmış Orda."Kilicarslan'a Özgürlük"#BedavaKılıçarslan![]()
![]()
T*şak Geçiyo Herkes ZatenOlm kilicarslana bisey oldugu yok