Şikayet Spy Kullanıcısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Arkdaşlar dün chat da hesap kapatabilen biri varmı acil lazım dedim çıktı birisi slowycan diye hallederiz felan tg adresimi yazdım meğersem slowycan yetine bu orosbu çocuğu yazmış @roodmicks @spyroodmicks olarak yazmadı telegramdan bana yazmadan önce profili kaldordı . İşareti koydu ismi değişik birşeydi aawiqğ random şeklinde neyse güvendim dedim 3 hesap kapatılck tm halledliri ne kdr dedim 100₺ dedi süper uygun fiyat dedim escrow escrow yapmazlar dedi niye dedim satımda yapıyorlar escrov birdaha tm dedim bari 50₺ önden yollayım diğerinide sonra tmm dedi orosbu çocuğu yolldm sonta engelledi kullanıcı adına random atmaya başladı şu şekilde randomlar @kakdısks @aaakaskjajsjsjs @şpaşşöamaxnow en son da eski kullanıcı adına geri çekti kullanıcı adını @spyroodmicks diye arkadaşlar daha önceki random kulşanıcı adınıda attım tüm kanıtlarıda bu orosbu çocuğu tamamen dolandırıcıdır hatta ve hatta çoğu kişiyi slowycan adına dolandırıyor kanıtlar şu şekilde 9ACA1B2F-5E31-43D6-AA98-B6FED7B20B38.png4790EB1B-961C-43F5-96C3-72880BE01D38.png511059E6-057B-4D47-AD47-345A69C20BA0.png

Ekli dosyalar

• C68EDE77-7C4A-4EFB-A6A0-E5FBB8ADA3AA.png
    C68EDE77-7C4A-4EFB-A6A0-E5FBB8ADA3AA.png
    486.1 KB · Görüntüleme: 14

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Suçlu bir insan daima gıkını çıkartamaz yanlış birşey söylememk için şerefsiz köpek birde sabır diypr ben 50₺ sinde değilim aç köpek 11 pro max kullanıyorum sürdüğüm araba lüx hayatım lüx ama enayi değiliz baikasını dolandırmana izin vermem günah amk çocuğu bunu anlatmaya çalışıyprum sana

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Parayıda atma löseve bağışla başka yere bağışla özür dile yeterlidi hala daha bu şekilde kendini savunma yeter yüzün kızarsın artık
ben bağışı yapmasına yaparım da iftira atan birinin lösevi bu kadar düşünmesi akılalmaz birşey

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Dürüst biri olabilirsin belki hiç dolandırıcılık yapmadın ihtiyacın oldu paraya yaptın önemli olan hatanı anlamaktır hatanın bedelini ödemektir üste çıkmak değildir hata yaptın özürdile git yardım vafkına 50₺ yi at hala daha burda deme yok öyle yok böyle bana desen ztn birader ihtiyacım var atardım beni kandırdın baikalarını kandırma herkesin bütçesi herkes ile eşit değidlir

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
ben bağışı yapmasına yaparım da iftira atan birinin lösevi bu kadar düşünmesi akılalmaz birşey
Eğer bu iftira ise sana yemin ediyorum istediğin kadar istediğin herşeyi iste benden bana kanıt göster ben kanıt gösterdim bir anda engel kalktı yazdın engelliydim sende bunu söyleyim sana ? Hatta tg adresin ne lan felan söylüyprdun tg adresimi bilmeden engelleyemezsin dimi ayıp kardeşim oğraşamam senle ALLAHINDAN BUL yüzün kızarmadıysa yazıklar olsun daha ne diyim sövmek boş annene yazık
babana yazık

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Eğer bu iftira ise sana yemin ediyorum istediğin kadar istediğin herşeyi iste benden bana kanıt göster ben kanıt gösterdim bir anda engel kalktı yazdın engelliydim sende bunu söyleyim sana ? Hatta tg adresin ne lan felan söylüyprdun tg adresimi bilmeden engelleyemezsin dimi ayıp kardeşim oğraşamam senle ALLAHINDAN BUL yüzün kızarmadıysa yazıklar olsun daha ne diyim sövmek boş annene yazık
babana yazık
ben senin gibi zihinsel sorunları olan, asosyal, bilgisayar başında saatlerce tıkılıkalmış forma girip 2 gündür insanların ismini kirletip bundan zevk alan psikolojisi bozuk ruh hastası görmedim. iyi forumlar

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
ben senin gibi zihinsel sorunları olan, asosyal, bilgisayar başında saatlerce tıkılıkalmış forma girip 2 gündür insanların ismini kirletip bundan zevk alan psikolojisi bozuk ruh hastası görmedim. iyi forumlar
Konu ile ilgili bir telafi veya açıklama yapmamışsın hala. Lütfen bir açıklama yap.

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Ben 6-7 kere adam yaralamadan içeri girdim hiç bir zaman yaptığım birşeyi inkar etmedim yaşanlamadım birşey yağıldıysa yaptıysan dürüst olacaksın HAYATTA DAİMA DÜRÜSTLER KAZANIR YALANCILAR DEĞİL… Şuan kazandım yaraladığım her adam bir garibana ellediği için yaraladım anladınmı ben boş yapmam burda burda benim amacım hobim olan yazılım siber güvrnlik sevdiğim alanlar kapatılack hesaplarda yardıma ihtiyacı olan kişiler yardım istedi çocupum yaşında insanlar adlarına hesap açıldı kapat dedim 3 tane hesap niye kapattırayım sana

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Herley ortada senin yüzünden BAŞKA birinin ahını aldım günahını aldım kahbe soyu zihinsel hastalığı olan seninsin başkasının adını kirtletmek kahbe soyu

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Buradan yapmak durumundasın
@Tolga61 'i dolandıran slowy mi ne artık o ismi tg de takınan kişi ben değilim. Madem ben isem boş beleş yok engelledin yok şunu bunu yaptın** bu gibi boş beleş ekran görüntülerini atmak yerine dolandırıldığına dair net kanıtlar atsın. Benle daha demin TG'den konuşurken ekran videosu aldığını söyledi. atmasını bekliyorum. beni 50 den fazla müşterim var, tg ismimi değiştirmek gibi riskli bir işe girmem akla mantığa sığmaz. Suçlamayı kabul falan etmiyorum, sikime kadar yolu var ayrıca ana bacı her türlü küfürleri içeren bir gönderi atmış lütfen banlansın artık. Chatten anneme bacıma şahsiyete yüzlerce küfür etti bu postta da devam ediyor ve yööneticiler burada hiçbir şey yapılmıyor ????

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Bakın dedim ya slowycan dolandordı o kişiye yazdım başkan dedim engelledi felan aynı saniye dk içinde geri açtı engeli herley ortada sonra sövmeye başladı

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
@Tolga61 'i dolandıran slowy mi ne artık o ismi tg de takınan kişi ben değilim. Madem ben isem boş beleş yok engelledin yok şunu bunu yaptın** bu gibi boş beleş ekran görüntülerini atmak yerine dolandırıldığına dair net kanıtlar atsın. Benle daha demin TG'den konuşurken ekran videosu aldığını söyledi. atmasını bekliyorum. beni 50 den fazla müşterim var, tg ismimi değiştirmek gibi riskli bir işe girmem akla mantığa sığmaz. Suçlamayı kabul falan etmiyorum, sikime kadar yolu var ayrıca ana bacı her türlü küfürleri içeren bir gönderi atmış lütfen banlansın artık. Chatten anneme bacıma şahsiyete yüzlerce küfür etti bu postta da devam ediyor ve yööneticiler burada hiçbir şey yapılmıyor ????
Ulan şerefsiz mesajları tg de 3 yaşındaki çocuk bile biliyor mesajlar herkesten silindiğini alamadım kahbe soyu random attın kullanıcılarına ininal var nerelisin sen söyle bana

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Konu çözüldüğünde iki taraf için birden ne gerekiyorsa beraber yapılacaktır. @Tolga61 Lütfen somut kanıtlar atınız. Ekran videosu varsa lütfen iletiniz

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Bakın dedim ya slowycan dolandordı o kişiye yazdım başkan dedim engelledi felan aynı saniye dk içinde geri açtı engeli herley ortada sonra sövmeye başladı
ya sen ne anlatıyorsun aptal kardeşim bana birden tg den yazdın daha demin sana söveceğimi forumdan söyledim zaten ban yememek için boşbeleş fotolar atmayı bırak çektiği ekran videosunu at. Kanıt değil bu attıkların birşey yok. Ne parayı istediğim parayı attığın engellediğim an vb bu gibi hiçbirşey yok.

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Ulan orosbu öocupu bu yüzden zaten kanıtlayamıyorum zor kanıtlıyorum kahbeninin çocuğu mesjları sildiğin için son görülme herşey ortada daha ne sikime konuluyprsun

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Ekran videosu alamıyorum başkan korkutmak için söyledim korkamdı orosbu çocuğu mesjları direk sildi alamadım ss video

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Birde slowycan ile bir konuşun siz isterseniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,553Konular
3,269,130Mesajlar
315,398Kullanıcılar
Üst Alt