Tokatçı essek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
method satıyorsunuz arkasında durmuyorsunuz zaten yasak chatte satış vs yapman + ana bacı da yapıyorsun kesin banlanmalisin
Methodun arkasındayım, method çalışıyor. Gezginim diye bu kadar g0tüne demir sokana gerek yoktu. Bana hangi saygı şekliyle konuşursan o şekil konuşurum sana ezik evladım, banlanmayacağım

Rating - 0%
Forumda emektar ve tik sahibi olan bir hesap az çok satışlarda işlemlerin nasıl olacağını bilmesi gerekir ki hesabında herhangi bir rankı bulunmayan kişilerden böyle sallapati esc olmadan veya herhangi bir güvence gösterilmeden alışveriş yapmaması gerekli. Ayrıca mesajlaşmalardan anladığım kadarıyla satış yapıldıktan 2-3 gün sonra alıcı taraf yardım isteğini yeniliyor bu tarz işlemlerde aynı gün deneme amaçlı bile olsa bu yardımı talep etmesi gerekir.

Anladığım kadarıyla işlem başarılı olmuş ama satışı yapılan method ile mi yoksa farklı şekilde mi yapıldığıyla ilgili satıcı tarafın bir kanıt göstermesi gerekir. Ayrıca alıcı tarafın 2 günde 800tl kazandım senin 20tl ne mi kalıcam diyip 2 farklı konu açıp arkadaşlarını da konu altına toplaması da ayrı bir ironi. Hadi selametle admin arkadaşlara kolay gelsin

Rating - 100%
Forumda emektar ve tik sahibi olan bir hesap az çok satışlarda işlemlerin nasıl olacağını bilmesi gerekir ki hesabında herhangi bir rankı bulunmayan kişilerden böyle sallapati esc olmadan veya herhangi bir güvence gösterilmeden alışveriş yapmaması gerekli. Ayrıca mesajlaşmalardan anladığım kadarıyla satış yapıldıktan 2-3 gün sonra alıcı taraf yardım isteğini yeniliyor bu tarz işlemlerde aynı gün deneme amaçlı bile olsa bu yardımı talep etmesi gerekir.

Anladığım kadarıyla işlem başarılı olmuş ama satışı yapılan method ile mi yoksa farklı şekilde mi yapıldığıyla ilgili satıcı tarafın bir kanıt göstermesi gerekir. Ayrıca alıcı tarafın 2 günde 800tl kazandım senin 20tl ne mi kalıcam diyip 2 farklı konu açıp arkadaşlarını da konu altına toplaması da ayrı bir ironi. Hadi selametle admin arkadaşlara kolay gelsin
İp için açtığımi yazdım 20 liranin peşinde değilim kolay gelsin sana bu kafayla

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%

Haklısın dostum 👍👍👍👍 ama işte kolpalar fazla takmamak gerek

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Birbirinizin fotosunu falan da atmayın suralara sikicem birinizi en sonunda cocuk musunuz amk nasıl hareketler bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,881Mesajlar
315,319Kullanıcılar
binoSon Üye
Üst Alt