Saygılı konus kopek seniÇalışıyor seni ilgilendirmez bana emir kipiyle konuşma
Saygılı konus kopek seniÇalışıyor seni ilgilendirmez bana emir kipiyle konuşma
Yazık olum sana papağan gibi tek dediği çalışıyor ezik seni babana yazık oğlan büyüttüm diyor kendineÇalışıyor seni ilgilendirmez bana emir kipiyle konuşma
@Mectruy @l33t @Al Simmons @Znsmethod satıyorsunuz arkasında durmuyorsunuz zaten yasak chatte satış vs yapman + ana bacı da yapıyorsun kesin banlanmalisin
Sal gitsin 😁😁 avel millete tokat atamasin gezginler sksn methodu 😁@roodmicks konuşsana yavrum methodu salim mi
Aldkwldmkwkclwx instadaki tüm fotolarını kaldırmış realini felan korkudanSal gitsin 😁😁 avel millete tokat atamasin gezginler sksn methodu 😁
Methodun arkasındayım, method çalışıyor. Gezginim diye bu kadar g0tüne demir sokana gerek yoktu. Bana hangi saygı şekliyle konuşursan o şekil konuşurum sana ezik evladım, banlanmayacağımmethod satıyorsunuz arkasında durmuyorsunuz zaten yasak chatte satış vs yapman + ana bacı da yapıyorsun kesin banlanmalisin
Salarsan birkaç şeyler yapabilirim knk 😅Sal gitsin 😁😁 avel millete tokat atamasin gezginler sksn methodu 😁
Korku 0Aldkwldmkwkclwx instadaki tüm fotolarını kaldırmış realini felan korkudan
Kanıt çalışmadağına dairBanlanicaktır merak etmeyin kurallara bile uymuyor ana bacı yapıyor çalışmayan method salıyor
Ezik ezik çalışmayan methodu satacak kadar eziksin .d bioya bak Social Media ExpertMethodun arkasındayım, method çalışıyor. Gezginim diye bu kadar g0tüne demir sokana gerek yoktu. Bana hangi saygı şekliyle konuşursan o şekil konuşurum sana ezik evladım, banlanmayacağım
İp için açtığımi yazdım 20 liranin peşinde değilim kolay gelsin sana bu kafaylaForumda emektar ve tik sahibi olan bir hesap az çok satışlarda işlemlerin nasıl olacağını bilmesi gerekir ki hesabında herhangi bir rankı bulunmayan kişilerden böyle sallapati esc olmadan veya herhangi bir güvence gösterilmeden alışveriş yapmaması gerekli. Ayrıca mesajlaşmalardan anladığım kadarıyla satış yapıldıktan 2-3 gün sonra alıcı taraf yardım isteğini yeniliyor bu tarz işlemlerde aynı gün deneme amaçlı bile olsa bu yardımı talep etmesi gerekir.
Anladığım kadarıyla işlem başarılı olmuş ama satışı yapılan method ile mi yoksa farklı şekilde mi yapıldığıyla ilgili satıcı tarafın bir kanıt göstermesi gerekir. Ayrıca alıcı tarafın 2 günde 800tl kazandım senin 20tl ne mi kalıcam diyip 2 farklı konu açıp arkadaşlarını da konu altına toplaması da ayrı bir ironi. Hadi selametle admin arkadaşlara kolay gelsin
Haklısın dostum 👍👍👍👍 ama işte kolpalar fazla takmamak gerekForumda emektar ve tik sahibi olan bir hesap az çok satışlarda işlemlerin nasıl olacağını bilmesi gerekir ki hesabında herhangi bir rankı bulunmayan kişilerden böyle sallapati esc olmadan veya herhangi bir güvence gösterilmeden alışveriş yapmaması gerekli. Ayrıca mesajlaşmalardan anladığım kadarıyla satış yapıldıktan 2-3 gün sonra alıcı taraf yardım isteğini yeniliyor bu tarz işlemlerde aynı gün deneme amaçlı bile olsa bu yardımı talep etmesi gerekir.
Anladığım kadarıyla işlem başarılı olmuş ama satışı yapılan method ile mi yoksa farklı şekilde mi yapıldığıyla ilgili satıcı tarafın bir kanıt göstermesi gerekir. Ayrıca alıcı tarafın 2 günde 800tl kazandım senin 20tl ne mi kalıcam diyip 2 farklı konu açıp arkadaşlarını da konu altına toplaması da ayrı bir ironi. Hadi selametle admin arkadaşlara kolay gelsin
QPJDOQNDPWNXOWMXLWKDA gerçek bir ezik küfür etmeyeceğim kolpa herif kendi hesabınla felan mi yazisiyorsun? .dHaklısın dostum 👍👍👍👍 ama işte kolpalar fazla takmamak gerek
Methodun arkasındayım, method çalışıyor. Gezginim diye bu kadar g0tüne demir sokana gerek yoktu. Bana hangi saygı şekliyle konuşursan o şekil konuşurum sana ezik evladım, banlanmayacağım
Uğraş bakalım gel vs?@roodmicks eve gidince seninle ugrasicam gerek yaptığın kural ihlalleri ve millete küfür etmen methodunu sattığın kişiyle anlaşmanizi bozman vs göz önünde.
Dengim değilsinUğraş bakalım gel vs?
Son posta bak20 tl amına koyim yerde bulsam almam
@Permanent at bana methodu özelden çalışmadığına dair kanıt halledeyim
Yazıyorum20 tl amına koyim yerde bulsam almam
Olay 20 TL değil küfür etmesi20 tl amına koyim yerde bulsam almam
Büyüklerine saygılı ol ozaman sgDengim değilsin![]()
Alqlmdwkkxkw laflara bak veledBüyüklerine saygılı ol ozaman sg