x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S7ens1 

İyi bir insanım ama benimle oğraşma
Rating - 0%
Doğru karar kuralları bilmiyen yeni üyeler için ve multi hesap açıp fake ile küfreden sözde erkeklerin önüne geçilmiş

Ethereum 

Ethereum
Rating - 100%
Gezgin üyelere duyrulur level 2 olmalısınız chatte yazabilmek için yada coin satın almanız gerekli , yani ufakta olsa sitede alışverişi olan üeyleride otomatik level 2 yapacağız @SpyAdmin adlı yöneticiye yazın.

Daha önce coin satın almış gezginler @SpyAdmin 'e yazsınlar level 2 talep etsinler
@Mectruy Benden coin alanlarda chate yazabiliyormu ?

SpyAdmin 

Çılgın Kurt
Rating - 100%
başvuran herkesi level 2 yaptım, aradığımız şartlara uyan herkes hızlıca level 2 ye geçiş yaptı. Dm leri bekliyorum

Rating - 100%
Gezgin üyelere duyrulur; chatte yazabilmek için level 2 olmalısınız. Coin satın almanız veya ufakta olsa sitede alışverişi olan üyerileri otomatik level 2 yapacağız. @SpyAdmin veya @Al Simmons adlı yöneticilere yazması gerekiyor.

Ayrıca daha önce coin satın almış gezginler; @SpyAdmin 'e veya @Al Simmons yazsınlar level 2 talep etsinler.
Fakiriz be nasıl coin satın alıcaz

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
abi kurumsal rozet istiyorumda bence hakettiğimide düşünüyorum 14 15 feed + profildeki refler + olarakta forum dışı ama ref atmayı bilmeyen müşterilerim var senden isteğim beni bu rozete layık gör abim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,560Konular
3,269,184Mesajlar
315,410Kullanıcılar
BatenosSon Üye
Üst Alt