x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S7ens1 

İyi bir insanım ama benimle oğraşma
Rating - 0%
Doğru karar kuralları bilmiyen yeni üyeler için ve multi hesap açıp fake ile küfreden sözde erkeklerin önüne geçilmiş

Ethereum 

Ethereum
Rating - 100%
Gezgin üyelere duyrulur level 2 olmalısınız chatte yazabilmek için yada coin satın almanız gerekli , yani ufakta olsa sitede alışverişi olan üeyleride otomatik level 2 yapacağız @SpyAdmin adlı yöneticiye yazın.

Daha önce coin satın almış gezginler @SpyAdmin 'e yazsınlar level 2 talep etsinler
@Mectruy Benden coin alanlarda chate yazabiliyormu ?

SpyAdmin 

Çılgın Kurt
Rating - 100%
başvuran herkesi level 2 yaptım, aradığımız şartlara uyan herkes hızlıca level 2 ye geçiş yaptı. Dm leri bekliyorum

Rating - 100%
Gezgin üyelere duyrulur; chatte yazabilmek için level 2 olmalısınız. Coin satın almanız veya ufakta olsa sitede alışverişi olan üyerileri otomatik level 2 yapacağız. @SpyAdmin veya @Al Simmons adlı yöneticilere yazması gerekiyor.

Ayrıca daha önce coin satın almış gezginler; @SpyAdmin 'e veya @Al Simmons yazsınlar level 2 talep etsinler.
Fakiriz be nasıl coin satın alıcaz

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
abi kurumsal rozet istiyorumda bence hakettiğimide düşünüyorum 14 15 feed + profildeki refler + olarakta forum dışı ama ref atmayı bilmeyen müşterilerim var senden isteğim beni bu rozete layık gör abim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,553Konular
3,269,135Mesajlar
315,401Kullanıcılar
Üst Alt